Klaviyo funnels voor e-commerce merken

Polaris Growth is een Klaviyo bureau voor ambitieuze webwinkels

Klaviyo voor meer herhaalaankopen

Merkbouwers winnen het van prijsvechters als ze de focus hebben op herhaalaankopen. Polaris Growth bouwt in Klaviyo funnels op de klantloyaliteit en retentie te verhogen.

Lees hoe het werkt.

Volledige klantreis in Klaviyo

Polaris Growth bouwt de klantreis uit over de webwinkel én Klaviyo om klanten keer op keer terug te laten komen. Bouw de klantrelatie online verder uit en verhoog de omzet.

Lees hoe het werkt.

Verdubbel je omzet

Omzet verdubbelen is haalbaar als je op meerdere hefbomen van groei focust. Niet alleen verkeer, maar ook conversie, gemiddelde orderwaarde én herhaalaankopen.

Lees hoe het werkt.

We werken voor e-commerce merken met een verhaal

Fundament van de webwinkel staat.

“Onze processen en backoffice zijn op orde. De basis staat en we zijn al best ver. Team beheerst de e-commerce skills en we kunnen een hoop zelf.”

Terugkerende klanten zijn belangrijk.

“We willen een relatie opbouwen met onze klant en niet hap-snap iets verkopen. We zijn er nog niet aan toegekomen om klanten te verleiden om opnieuw bij ons te kopen.”

We komen niet aan alles toe.

“We zijn een relatief kleine club voor onze omzet. Er komt een hoop kijken bij het runnen van een webwinkel aan de achterkant om het echt goed te doen.”

gratis e-mailcursus

Hoe pas je de 4 hefbomen toe op jouw webwinkel?

Leer in 8 korte e-mails hoe je deze 4 hefbomen van groei toepast in jouw webwinkel.
4 hefbomen van e-commerce groei
Gratis 8-delige emailcursus.
Dank je wel.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat we doen

<a target="_blank" href="https://icons8.com/icons/set/filled-filter">Conversion icon</a> icon by <a target="_blank" href="https://icons8.com">Icons8</a>
Conversie-optimalisatie voor webwinkels

Sinds 2012 werken we aan webwinkel groei. Conversie-optimalisatie is daar een essentieel onderdeel van. Lees hier hoe we conversie-optimalisatie aanpakken.

Bekijk conversie-optimalisatie
<a target="_blank" href="https://icons8.com/icons/set/camera-automation">Camera Automation icon</a> icon by <a target="_blank" href="https://icons8.com">Icons8</a>
E-commerce Marketing Automation

Polaris Growth is gespecialiseerd in marketing automation voor webwinkels. We zijn officieel Klaviyo partner. Lees hier hoe we marketing automation aanpakken.

Bekijk marketing automation

Sinds 2012 focus op e-commerce groei

Een selectie van recente klanten.
De jongens zijn oprecht, denken snel met je mee, en zijn integer. Ik vind het knap dat zij mijn business, een echte niche, zo goed begrijpen.
Sarah Ruyter
Eigenaresse Zijdewinkel.nl
Ewoud is in staat om snel tot de kern te komen. Niet bang om kritisch te zijn en geeft concrete tips om dingen te verbeteren. Je hebt direct zin om in je CMS te kruipen en aanpassingen te doen.
Merik te Grotenhuis
Founder CG Research
Polaris Growth helpt ons uitstekend op het gebied van marketing automation en met het genereren van inzichten om zo onze website conversie te verhogen.
Dimitar Maslarov
Co-founder Productpine

Meest recente artikelen

Ga naar blog

Wat is Klaviyo en waarom is het een goede fit voor e-commerce?

In dit artikel geeft Klaviyo expert Omar Lovert antwoord op de vraag: "Wat is Klaviyo?" Wat heb je eraan, wat zijn de belangrijkste features?

Lees artikel

Filter je eigen IP verkeer in Google Analytics

Een stappenplan om het verkeer in Google Analytics te filteren en de sessies van jouw team uit te sluiten.

Lees artikel

Extra omzet met verlaten winkelwagen emails

De abandoned shopping cart series levert veel extra omzet op. In dit artikel legt Klaviyo expert Omar Lovert uit wat ASC flow is, waarom jij er een moet hebben en hoe je geavanceerde abandoned shopping cart flows maakt.

Lees artikel

Neem contact op met Polaris Growth

Vrijblijvend kennismaken of een leuk idee voor een samenwerking?
Dank je wel. We nemen zsm contact met je op.
Oops! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.