over ons

Over Polaris Growth

Lees meer over Polaris Growth.

Wie we zijn

Polaris Growth wordt gerund door Omar Lovert en Ewoud Uphof. Zij hebben elkaar 6 jaar geleden ontmoet bij een intensieve conversie-optimalisatie opleiding. Ze hielden altijd contact en hebben op verschillende projecten samengewerkt. Sinds 2020 is Nightmonkey (het bedrijf van Omar) onderdeel van Polaris Growth en trekken Ewoud en Omar onder Polaris Growth samen op.

Polaris - de Poolster als navigatie

De Polaris - Poolster - is eeuwen gebruikt om te navigeren op open zee. Met een duidelijke stip aan de horizon, zorg je dat je schip niet strandt en dat je de juiste koers blijft varen. Door focus te houden op jouw Polaris tijdens ons werk, realiseren we stelselmatige groei. Dat doen we sinds 2012. Dat heeft mooie resultaten opgeleverd voor onze klanten.Gebaseerd op systeemdenken, passen we een holistische manier van groei toe. Dat gaat verder dan data-gedreven marketing of website optimalisatie. We bijten ons vast in het bereiken van de ideale CAC/LTV ratio voor groei van jouw bedrijf. Zo houden we oog op jouw Stip Aan De Horizon.

Onze kernwaarden

We zijn trots op ons werk en werken volgens de volgende principes:

  • Iedere dag 1% beter - we geloven in kleine verbeteringen die op de lange termijn flinke groei realiseren.
  • Ondernemersgeest - we werken voor ondernemers en als ondernemers. We zijn pro-actief en nemen verantwoordelijkheid voor projecten.
  • Optimise before you grow - we geloven dat meer water in een lekkende emmer gooien weinig zin heeft. We zorgen voor een goed afgestelde machine en bouwen daar op verder.
  • Customer-centric - we hebben het beste voor met zowel onze klanten als de klanten van onze klanten - we optimaliseren vanuit de vraag 'Wat wil jouw klant?'

Werken bij Polaris Growth

Heb je interesse om bij een dynamisch bureau te werken dat het maximale doet om klanten te helpen? Neem dan contact op voor een stage of een full-time positie.