Klaviyo Audit

GRATIS Klaviyo email audit van Klaviyo Champion Omar Lovert

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap maar weet je niet helemaal waar je moet beginnen of wat er nodig is voor de volgende stap?

Omar Lovert
CEO & Funnel Specialist
Klaviyo Bureau Nederland Platinum Partner Polaris Growth

Wat je kunt verwachten

Gratis Klaviyo Audit

1. Account

Advies met betrekking tot je Klaviyo account instellingen. Heb je de juiste DNS veranderingen doorgevoerd en staan je list instellingen juist?

2. Flows

We nemen een duik in je huidige flows en verstuurde campagnes en kijken o.a. naar de huidige flow filters en kansen voor nieuwe flows

3. Data

Bespreken van data en omzet vanuit Klaviyo. Voldoet jouw account op dit moment aan de benchmark van omzet uit Klaviyo of is er nog ruimte voor groei en we kijken naar open rates, click rates en unsubscribe rates.

4. Advies

Advies voor je (complexe) vraagstukken en alles wat je verder nog van ons wilt weten

Na je meeting met Omar zul je met veel zekerheid, nieuwe motivatie en ideeën aan de slag gaan. Plan hieronder een gratis account audit met Omar in.

Wij helpen met groei

Polaris Growth helpt e-commerce webshops groeien met Klaviyo, conversie optimalisatie (CRO) en klantwaarde optimalisatie (CVO). We bieden hulp bij complexe vraagstukken op strategisch en technisch vlak waarbij je lange termijn oplossingen aangeboden krijgt. Dus geen quick fixes die in de toekomst weer een totaal andere aanpak nodig hebben.

Wij geloven dat elke webwinkel uniek is en dus ook een unieke aanpak vereist. Daarom horen wij graag alle ins en outs over jouw merk, kijken we graag naar jouw persoonlijke situatie en vraagstuk en proberen hier een passende oplossing bij te bedenken.

Daarbij profiteer je van de voordelen van omnichannel oplossingen, aangezien wij bekend zijn met veel Klaviyo integraties waaronder Gorgias, Reviews.io en Trengo.

Nieuwe kennis opdoen

Zit jij met vragen als:

Doen we het goed?
Wat lopen we mis?
Missen we belangrijke onderdelen
Hoeveel kunnen we nog groeien?

Of werken je huidige systemen simpelweg niet meer en zijn de automations te complex geworden? Heb je niet genoeg tijd om door alle verschillende oplossingen heen te scrollen? Vraag dan nu een gratis Klaviyo audit met Klaviyo Champion en partner Omar Lovert aan en doe nieuwe inspirerende kennis op.

Polaris Growth

Meer weten?

Neem contact op