Case study

iMeshh

Explosieve groei van email lijst door Klaviyo Set-Up

Over het merk

iMeshh

iMeshh is in 2018 gestart en is een vernieuwend bedrijf dat zich richt op 3D-visualisatie voor de open-source software Blender. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige kant-en-klare 3D meubel modellen in de architectuur branche. Wat hen uniek maakt, is hun focus op kwaliteit en de mogelijkheid om een complete bibliotheek van 3D meubel modellen te bieden.De oprichters, Kristian Hill en Charles Turner, realiseerden dat de kosten van 3D-middelen het moeilijk maakten voor freelancers om professionals te worden, dus creëerden ze een betaalbare bibliotheek met professionele 3D-modellen. Dit bracht iMeshh ertoe om zelf een uitgebreide verzameling pre-made 3D meubel modellen te maken en beschikbaar te stellen aan Blender-gebruikers. Met het enthousiasme voor 3D-visualisatie heeft iMeshh snel een grote bibliotheek aan 3D meubel modellen opgebouwd, wat heeft geleid tot een bekende naam in de Blender wereld.

De Uitdaging

Een van de obstakels van iMeshh was het effectief beheren van hun e-mailmarketing. Eerdere pogingen met het platform Sendinblue waren tijdrovend en gebrek aan expertise hield hen tegen e-mailmarketing als prioriteit te zien.


Ze realiseerden zich dat ze externe hulp nodig hadden en benaderden Polaris Growth voor advies. Hoewel ze weinig ervaring hadden met e-mailmarketing, beseften ze dat automatisering essentieel was om een consistent aantal e-mails te verzenden in plaats van af en toe een bericht te sturen. Hierdoor werden ze aangespoord om meer na te denken over hun marketinginspanningen en de potentie van e-mail te gebruiken.

The collaboration was incredibly efficient and exactly what was needed.

Polaris Growth heeft aan de verwachtingen voldaan door de e-mailflows en pop-up naadloos op te zetten. De samenwerking verliep soepel en iMeshh waardeert de hands-off aanpak van Polaris Growth. Dit stelde de klant in staat om zich op andere aspecten van iMeshh te concentreren.

iMeshh is in het bijzonder blij met het succes van de pop-up op de website. Dit heeft geleid tot een aanzienlijke groei van hun e-maillijst en heeft bijgedragen aan hun groeiende betrokkenheid bij het publiek.

Resultaten volgens onze klant

We hebben de pop-up geïntroduceerd om inschrijvingen voor de nieuwsbrief te bevorderen. Door deze aanpassing is het aantal inschrijvingen voor de nieuwsbrief met 1500% toegenomen.

Dit is de eerste keer dat we een specifieke e-maillijst voor de nieuwsbrief hebben opgezet, en het is de snelst groeiende lijst die we tot nu toe hebben gecreëerd. De lijst werd in september van het voorgaande jaar opgesteld, wat betekent dat deze ongeveer tien maanden geleden is gelanceerd.

CONTACT

Neem contact op met Polaris Growth

Omar Lovert
E-commerce tips?
Bedankt voor je bericht!
Oops! Er is iets misgegaan.

Controleer je bericht en probeer het opnieuw