Onze Klanten

We hebben gewerkt voor ambitieuze startups, scale-ups en corporates.

 
Online Marketing Strategie (20).png

Start-ups waar we voor gewerkt hebben

We hebben ambitieuze start-ups, freelancers en MKB bedrijven geholpen met hun digitale groei. Enkele voorbeelden van B2B en B2C start-ups: HotelGift, Workout Amsterdam, Klup, Wildthings Collectables, Bungee Superfly. Lees reviews op Google.

Geweldige online sessie met Ewoud. Veel potentiële quick wins voor onze app GoHere. Aan mij om de snelste quick wins of de meest relevante te selecteren.
— Menno Biesiot - Founder GoHere & Eigenaar Pinch
 
 
Online Marketing Strategie (21).png

Scale-ups waar we voor gewerkt hebben

Voor bedrijven vanaf 10 medewerkers werken we met performance based partnerships, in-house growth hacking training en website optimalisatie. Een greep uit onze B2B en B2C klanten: Tapfiliate.com, The Talent Institute, LiveHelfi, Fitch Finance. Lees reviews op Google.

Afgelopen week een intake en een quick wins sessie gehad met Polaris! Absolute top: Snel, slim en persoonlijk in de calls, concrete inzichten en next steps om snelheid te maken in werving en conversie van nieuwe leads.
— Rutger co-founder gofastforward
 
 
Online Marketing Strategie (22).png

Corporates waar we voor gewerkt hebben

Voor corporates verzorgen we interim growth marketing, website optimalisatie en in-house growth marketing training. Een greep uit onze corporate klanten: Decathlon, Sanoma, FrieslandCampina, Nouryon (voormalig AkzoNobel Specialty Chemicals) en Eriks. Lees meer reviews op Google.

De workshop ‘growth hacking’ was erg nuttig en gaf veel nieuwe inzichten. Ewoud weet op een zeer duidelijke en leuke manier kansen bloot te leggen en past het niveau en tempo goed aan op de groep. Aan het einde van de dag hielden we een concrete lijst met acties over waar we direct mee aan de slag kunnen. Absoluut een aanrader!
— Laurens - E-commerce Manager Decathlon Nederland