Case study

Wildthings Collectables

E-commerce groei voor populair sieradenmerk

Over het merk

Wildthings Collectables

Wildthings Collectables is een sieradenmerk uit Amsterdam. De sieraden worden gemaakt op Bali en ontworpen in Amsterdam. Wildthings Collectables is verkrijgbaar bij meer dan 80 winkels in Europa, in de flagship store op Bali en in de webwinkel.


De Uitdaging

Op het moment dat we de samenwerking met Polaris aangingen had Wildthings 90% organische sales en zetten we af en toe betaalde advertenties in. Er was ruimte, tijd en budget om te gaan experimenteren met advertenties op Facebook, Google en online marketing in het algemeen. Onze uitdaging was met name dat we intern geen expertise hadden om dat zelf op te zetten. We wilden een professionalisering doorvoeren rondom de website en de online marketing.

Het totale resultaat was wel groei, met name in sales. Daarnaast zag de website er een stuk beter uit en de conversie was verbeterd, ik raad mensen dan ook zeker aan om met jullie samen te werken!

Polaris heeft voor ons Klaviyo opgezet, wij stuurden namelijk, buiten de nieuwsbrieven, nog geen geautomatiseerde e-mails. Inmiddels hebben we flows voor verschillende doelen, die op de juiste manier staan ingesteld en altijd aan staan. Daarnaast heeft Polaris Google Ads opgezet, de SEO geoptimaliseerd en de conversie geanalyseerd en verbeterd. Die verbeteringen zaten in de checkout maar bijvoorbeeld ook de fotografie en aanpassingen in de website die het vertrouwen van de consument verhoogden.

Ik vond de manier van werken erg fijn, we hebben in een hoog tempo dingen kunnen veranderen. Het is daarnaast goed dat jullie de ondernemer pushen, want die zijn altijd met 100.000 andere dingen bezig, dus goed om dan de focus te hebben op zo’n project.

Resultaten volgens onze klant

Het resultaat was een kleine verbetering in de conversie en een grote verbetering in de sales, omdat we voor het eerst geld gingen uitgeven aan advertenties. Het totale resultaat was een omzetgroei, met name in sales. Daarnaast zag de website er een stuk beter uit en de conversie was verbeterd, ik raad mensen dan ook zeker aan om met jullie samen te werken!

CONTACT

Neem contact op met Polaris Growth

Omar Lovert
E-commerce tips?
Bedankt voor je bericht!
Oops! Er is iets misgegaan.

Controleer je bericht en probeer het opnieuw