Case study

Soft Revolt

Full Klaviyo setup en configuratie voor revolutionair BH-merk Soft Revolt

Over het merk

Soft Revolt

Soft Revolt

De naam zegt het eigenlijk al: Soft Revolt zet een zachte revolutie in gang. Een revolutie die ervoor zorgt dat vrouwen zich zelfverzekerd maar ook comfortabel voelen. Op dit gebied zijn er natuurlijk al meerdere bewegingen geweest: van ongemakkelijke korsetten naar ontspannen t-shirts en van rokken naar jeans en andere makkelijker zittende kleding. Maar onder deze kleding zit nog altijd de oncomfortabele BH. “Waarom?,” vroeg ook Kim Bakker van Soft Revolt zich af. Soft Revolt wil vrouwen van ál het ongemak afhelpen en er hoeft niet meer gekozen te worden tussen support of comfort. En ja, dit geldt óók voor degenen met een grotere cupmaat.

 

Bij Soft Revolt doen we dit met onze revolutionaire, beugelloze, 3D gebreide BH. En daarmee zijn we de eersten ter wereld die dit voor elkaar gekregen hebben. De zachte revolutie is de leidraad: de zachtheid vind je zowel in het product als in onze boodschap. We willen namelijk ook stimuleren dat vrouwen zachter zijn voor zichzelf, zich comfortabel en zelfverzekerd voelen - inclusief hun al dan niet aanwezige rondingen - met een BH die het natuurlijke silhouet van elk lichaam accentueert. Je bent altijd mooi, precies zoals je nu bent, is ons motto. Laat de Soft Revolution beginnen!

 

Met Soft Revolt kwamen we al snel onder de aandacht van de pers en zo kregen we de kans om ons verhaal te vertellen. Dit dreef ons ertoe om meerdere vormen van communicatie te ontdekken waarmee we ons verhaal onder zo veel mogelijk vrouwen kunnen delen. We vonden onze oplossing in e-mailmarketing.

De Uitdaging

We zoeken altijd naar partijen waarbij we er zeker van zijn dat we met de beste specialisten werken. Wij zoeken mensen die ons challengen op onderdelen waar zij veel beter in zijn dan wij zelf. Tijdens onze zoektocht naar een organisatie met een bewezen track record zijn we na verschillende referenties van ervaren e-commerce ondernemers bij Polaris Growth terechtgekomen. Bij de eerste kennismaking was er direct een klik en de toffe samenwerking was geboren!

Polaris Growth helpt ons enorm bij het vertellen van ons verhaal, goed getarget en op de juiste manier. Daarnaast zijn we enorm tevreden over de geautomatiseerde flows die wij samen met Polaris Growth hebben gebouwd. En natuurlijk mag performance ook niet achterblijven: we hebben de omzet sinds onze investeringen in e-mailmarketing via Polaris Growth enorm zien stijgen.

Polaris Growth heeft in overleg met Soft Revolt een duurzame automation flow opgebouwd die opgezet is om de klanten van Soft Revolt te motiveren en te informeren die niet op kortingen gebaseerd is, maar op waarde voor de klant. Dit gecombineerd met een een goede list growth strategie zorgt voor een goede basis die helpt bij het verhogen van klantwaarde.

Resultaten volgens onze klant

Polaris is voor ons een goede partner die ontzettend snel schakelt en heel veel verstand van zaken heeft op het gebied van Klaviyo, conversie en E-commerce. De samenwerking loopt heel soepel en alles gaat supersnel. Met elkaar kunnen wij heel snel bouwen en dat is inspirerend.

CONTACT

Neem contact op met Polaris Growth

Omar Lovert
E-commerce tips?
Bedankt voor je bericht!
Oops! Er is iets misgegaan.

Controleer je bericht en probeer het opnieuw