Case study

Lofty Manner

Van werken met Mailcampaign naar groeien met Klaviyo

Over het merk

Lofty Manner

Lofty Manner, opgericht door Michael Vinke, is een snelgroeiend Amsterdams modemerk dat exclusiviteit toegankelijk maakt. Hun in-house ontwerpers creëren unieke, trendy en comfortabele designs, met opvallende prints en kleuren die het merk kenmerken. Ze vermijden onnodige overproductie en leggen de focus op uniciteit en kwaliteit, waardoor hun kledingstukken onderscheidend zijn. Met meer dan 250 verkooppunten in Nederland en België inspireren ze vrouwen om zichzelf te zijn en zich uniek te voelen.

De Uitdaging

Lofty Manner zocht naar een partner met expertise die met hen kon meedenken en uitdagen om effectieve e-mailcampagnes op te zetten en hun klantbetrokkenheid te optimaliseren. Ze hadden voorheen gebruik gemaakt van Mailcampaign, maar waren op zoek naar een partner die hen kon helpen met het creëren van logische flows en het verbeteren van hun nieuwsbrieven. Daarnaast wilden ze een duurzaam systeem opzetten waarin alle partijen naadloos met elkaar konden samenwerken. Polaris werd gekozen als de partner die hun expertise overdroeg aan de interne medewerkers van Lofty Manner, om hen te helpen de gewenste resultaten te behalen.

"Jullie hebben ons proactief ondersteund, resulterend in een klikratio van boven de 5,98%. Als uitdagende partner die ons naar nieuwe hoogten brengt, bevelen we jullie zeker aan."

Dankzij de samenwerking met Polaris Growth heeft Lofty Manner niet alleen een succesvolle optimalisatie van hun e-mailmarketing en klantbetrokkenheid bereikt, maar ook een partnerschap dat voldoet aan hun verwachtingen. Polaris Growth heeft zich bewezen als een betrouwbare en proactieve partner die altijd gemakkelijk bereikbaar is en zich houdt aan gemaakte afspraken. Naast het leveren van de afgesproken diensten, heeft Polaris Growth ook extra hulp geboden wanneer dat nodig was. Samen hebben ze geavanceerde e-mailcampagnes opgezet en een consistente look en feel gecreëerd die perfect aansluit bij de merkidentiteit en hun klanten continu inspireert.

Resultaten volgens onze klant

"Als ik nu kijk naar de gemiddelde open rate, is onze score volgens Klaviyo “excellent” in vergelijking met onze peers. De gemiddelde open rate is boven de 48% met een clickrate boven de 6%. Kijkend naar de omzet zijn de nieuwsbrieven en de flows een belangrijk onderdeel. De subscriber rate blijft zich goed ontwikkelen en gelukkig blijft de unsubscribe rate laag. We blijven groeien.”

CONTACT

Neem contact op met Polaris Growth

Omar Lovert
E-commerce tips?
Bedankt voor je bericht!
Oops! Er is iets misgegaan.

Controleer je bericht en probeer het opnieuw