Case study

JUIZS

Inrichting van Klaviyo en opzet van flows voor een online aanbieder van koudgeperste sappen, smoothies en shots.

Over het merk

JUIZS

JUIZS biedt online koudgeperste en gezonde sappen, smoothies en shots aan. De webshop levert naast losse pakketten, ook abonnementen en detox sapkuren met persoonlijke coaching.

Het concept voor JUIZS heeft oprichtster Sylvia in 2015 overgekocht van een yogaschool. Na deze aankoop ging het vlot met de groei van de webshop. Al snel was er een website, kwamen er nieuwe sapsmaken en draaide de productie overuren.

De Uitdaging

Naarmate JUIZS groeide, liep oprichtster Sylvia van Alphen tegen groeipijnen aan. Sylvia geeft aan dat na het uitbesteden van de productie, e-mailmarketing het volgende aandachtspunt was. “We verstuurden via MailChimp nieuwsbrieven en hadden organisch een vrij groot klantenbestand opgebouwd.”

Toch voldeed MailChimp niet aan de wensen. Zo vertelt Sylvia dat JUIZS meer klantenbinding wenst. “We willen dat mensen JUIZS en detoxen integreren in hun leven.” Het platform MailChimp bood niet de tools om dit op de juiste manier te doen. Daarom schakelde ze de hulp van Polaris Growth in.

De marge is omhoog gegaan na de optimalisatierondes, dus daar ben ik heel blij mee.

Polaris Growth adviseerde JUIZS om over te stappen van MailChimp naar Klaviyo als e-mail automatisering tool. Waarbij Sylvia eerst in een kennismakingsgesprek haar vragen kon stellen. Dit was volgens Sylvia erg fijn: “JUIZS is nog een start-up en we hebben geen oneindige budgetten. Dit snapt Polaris Growth en zij kijken echt naar wat strategisch gezien de beste optie is.”

Na de intake en het strategische sparren ging Polaris Growth aan de slag met het bouwen van e-mail flows. Meerdere flows zijn opgezet om zo klantenbinding te creëren. In sprints van 2 weken werkte Polaris Growth aan de flows voor JUIZS. “De sprints in de uitvoering zijn erg fijn”, zegt Sylvia. “We kunnen snel met Polaris Growth schakelen en je merkt dat ze echt verstand hebben van wat ze doen.”

Resultaten volgens onze klant

Het resultaat? JUIZS is hartstikke tevreden met de samenwerking en de resultaten. Het eindoordeel van Sylvia luidt: “Alles klopt nu helemaal. De e-mail flows maken de klantreis compleet. Vooral de flow voor nieuwe abonnees wordt goed ontvangen.”

Nog een mooie bevinding die Sylvia deelt, is dat de klant acquisitiekosten, zijn gedaald. “De marge is omhoog gegaan na de optimalisatierondes, dus daar ben ik heel blij mee.”

CONTACT

Neem contact op met Polaris Growth

Omar Lovert
E-commerce tips?
Bedankt voor je bericht!
Oops! Er is iets misgegaan.

Controleer je bericht en probeer het opnieuw