Handige integraties voor Klaviyo

Klaviyo integraties
Geplaatst op:
,
| Laatste update op:
23
August
,
2023

Overzicht

Klaviyo is een krachtig platform waarmee je met je klanten kunt communiceren en datagestuurde marketing keuzes kunt maken voor jouw bedrijf. Het begrijpen van alles wat in Klaviyo mogelijk is, is een belangrijke eerste stap. Hoe meer software je integreert met Klaviyo, hoe meer gegevens er in je account staan ​​die je kunt gebruiken om de marketingdoelen van jouw bedrijf te bereiken.

Waarschijnlijk gebruik je een aantal verschillende services om je bedrijf te beheren. Gelukkig kan Klaviyo met veel platformen worden geïntegreerd, waardoor je je gegevens allemaal op één plek kunt hebben. Dit artikel helpt jou erachter te komen wat je bedrijf nodig heeft en welke integraties je kunt synchroniseren met Klaviyo.

Integraties van e-commerce winkels 

Als je producten verkoopt, zijn e-commerce winkel platforms de plek waar je transacties kunt hosten, verkopen en uitvoeren. Deze platformen maken het makkelijk om al je producten weer te geven en je verkopen te beheren zonder te hoeven investeren in coderen. Hier zijn er een paar die vaak worden gebruikt en worden geïntegreerd met Klaviyo.

  • Shopify: geschikt voor beginners, ingebouwde betalingsverwerking, meest ingebouwde functies in Klaviyo
  • WooCommerce: bouwt een e-commerce winkel binnen WordPress
  • BigCommerce: geweldig voor verkoop op meerdere online marktplaatsen naast je eigen site
  • Magento: voor degenen die handig zijn met code, geweldig voor het zelf bouwen van een door jou zelf gehoste winkel

Landingspagina-integraties

Landingspagina's zijn handig als je verkeer van sociale media, e-mail of een advertentie naar een bepaalde pagina wilt leiden.

2018-12-24_14-51-51.gif

Je kunt landingspagina's gebruiken om inzicht te krijgen in je klanten, conversies te verhogen en merkbekendheid te vergroten. Klaviyo kan worden geïntegreerd met de volgende landingspagina apps. 

  • Kickoff Labs en Unbounce: one-stop-shop voor landingspagina's
  • Typeform en Wufoo: ideaal voor het afnemen van enquêtes

Integraties van betalingssoftware

Als jouw e-commerce winkel niet de mogelijkheid biedt om transacties met klanten te doen, kan je een betalingssoftware service gebruiken om het verwerken van betalingen simpel te maken. Klaviyo integreert met:

  • Chargebee
  • ReCharge
  • Recurly
  • Stripe

Het is echter waarschijnlijk dat je e-commerce platform zelf de mogelijkheid heeft om betalingstransacties te verwerken.

Andere integraties

Klaviyo heeft vele andere integraties om je bedrijf succesvol te maken. Als je een andere integratie voor je bedrijf nodig hebt, bekijk dan deze lijst met integraties.


Polaris Growth

Meer weten?

Neem contact op