diensten

E-commerce
emailmarketing

Wij bouwen een emailmarketing machine voor je webwinkel.

Probleem 1: Facebook en Google advertenties worden steeds duurder. 

Om je webwinkel te groeien, ben je afhankelijk van Facebook en Google advertenties. De concurrentie neemt echter toe en kliks worden steeds duurder. Dat remt de groei af en daar heb je last van. Je betaalt voor dure kliks en als daar een conversie uitkomt, dan zijn dat vaak mensen die niet vaker bij je kopen. Zo ben je verslaafd aan adverteren met transacties en geen relaties met nieuwe klanten.

Emailmarketing is owned media en je betaalt niet per klik (zoals Facebook en Google)

Email is ‘owned’ media: het is van jou en dat blijft het. Je kunt dus veel goedkoper communiceren met je klanten dan via Facebook en Google. Een Facebook-pagina waarbij je opeens moet gaan betalen om je ‘likers’ een bericht te tonen? Niet bij emailmarketing.

Probleem 2: Je huidige nieuwsbrieven converteren niet.

Je huidige nieuwsbrieven verstuur je onregelmatig en niet op basis van een planning. De open rates en click rates gaan al tijden achteruit en je vraagt je af hoeveel zin nieuwsbrieven eigenlijk hebben. 

Het probleem is dat je die nieuwsbrief stuurt naar allerlei verschillende groepen: koopjes-jagers, nieuwe klanten en je vaste, trouwe klanten. Je kijkt naar een gemiddelde en je verstuurt één email die eigenlijk voor alle verschillende groepen niet goed aansluit.

Emailmarketing is meer dan alleen nieuwsbrieven

Emailmarketing bestaat uit 2 onderdelen: nieuwsbrieven én marketing automation.

Als je beide onderdelen goed op elkaar afstemt, dan kun je een marketingmachine bouwen die op het juiste moment, de juiste boodschap naar de juiste klant verstuurt. Met emailmarketing automation kun je klantreizen (customer journeys) maken die 100% aansluiten de intentie van een klant. Zo verstuur je de korting alleen naar mensen die daar gevoelig voor zijn en niet naar je vaste klanten die al tijden bij je bestellen. 
Zo ben je super-relevant en baseer je e-mails op de wensen van je klanten.

Email automation: marketingmachine die altijd werkt

Het mooie is dat als de e-mailmarketingmachine eenmaal staat, deze 24/7 werkt. Je hoeft dus niet steeds opnieuw nieuwe e-mails te schrijven of nog meer extra werk doen in je toch al drukke bestaan. Wij regelen alles voor je: van strategie, schrijven en designen van de e-mails en de groepen van klanten voor je aanmaken. Zo ontstaat een marketing machine die de klanten die je ingekocht hebt via dure marketing kanalen, kunt verrassen met een geweldige ervaring, zodat ze met plezier je e-mails lezen. Dat zorgt voor een betere klantervaring, meer word-of-mouth én meer aankopen per klant. Zo dalen de kosten per transactie en kun je winstgevend gaan groeien.

Klaviyo: e-commerce marketing automation software

Om jouw e-mailmarketing machine te bouwen gebruiken wij de beste oplossing voor e-commerce: Klaviyo. Klaviyo is een growth marketing platform die speciaal gebouwd is voor online webwinkels. Polaris Growth is de Nederlandse Klaviyo Master Partner. Klaviyo werkt met alle webwinkel oplossingen zoals Shopify, Woocommerce, Magento, BigCommerce, Lightspeed etc.

Wij regelen de set-up voor je

  • Inrichten Klaviyo account en koppeling aan webwinkel software
  • Migratie van je e-maildatabase naar Klaviyo
  • Maken van email template
  • Opzetten van marketing automation fundament

Wij managen al je e-mailcampagnes voor je

We managen al je e-mailcampagnes in maandelijkse sprints:

  • Uitbouwen en optimaliseren van je marketing automation journeys
  • A/B testen van onderwerpregels, afbeeldingen en call-to-actions
  • Opschonen, segmenten en progressive profiling van je klantenbestand
  • Versturen max 2 nieuwsbrieven per maand, extra nieuwsbrief €350
  • Maandelijkse meeting om je wensen te bespreken en next steps te bepalen aan de hand van rapportage en onze aanbevelingen

Ik heb interesse. Wat is de volgende stap?

Je werkt samen met ons op basis van een retainer. Wij regelen de volledige emailmarketing voor je, van strategie, tot opzetten en onderhouden en versturen.

We testen iedere maand onderwerpsregels, e-mails en doelgroepen. Na 6 maanden samenwerking met Polaris Growth, heb je een veel dieper inzicht in je klanten dan je ooit hebt gehad.

Onze emailmarketing diensten bieden we aan voor een vaste, maandelijkse, transparante prijs op een 6 maanden of 12 maanden basis. Zo kunnen we een continue programma opzetten dat werkt voor jou en je team en waarmee je de resultaten behaalt waar je naar op zoek bent.

Neem contact op
onze klanten

Sinds 2012 focus op
e-commerce funnels.

Polaris Growth heeft sinds 2012 voor een verscheidenheid aan webwinkels gewerkt. Dit is een greep van de meest recente webwinkels waar we voor gewerkt hebben.