Onze filosofie

Polaris Growth bouwt in kleine stappen aan alle onderdelen van de klantreis. Daarmee verhogen we conversie, AOV en frequentie. Dat levert significante groei op voor de webwinkels waar we voor werken.

80% van webwinkels focust alleen op traffic

Meer bezoekers zijn essentieel voor groei van je webwinkel. Maar het is niet de enige manier.

De factoren van groei zijn de hoeveelheid klanten, de gemiddelde orderwaarde en de aankoop-frequentie. Frequentie is de sleutel tot e-commerce groei. Hieronder zie je een rekenvoorbeeld.

Prijsvechter vs Merkbouwer

Prijzen zijn online transparant. Maar je wilt de marges behouden, dus je wilt niet altijd sale of kortingscodes weggeven. Dat begrijpen we heel goed.

Een prijsvechter zal beter converteren voor klanten die prijs belangrijk vinden. Maar dat zijn klanten die toch nooit loyaal zullen blijven aan je merk. Wij focussen daarom op retentie en loyaliteit.

Conversie als eerste groei-factor

Door de webshop te optimaliseren krijg je meer transacties uit je bestaande traffic. We voeren conversie-optimalisatie uit om de conversie te verhogen met data-gedreven optimalisatie en A/B testen.

Hogere AOV als tweede groei-factor

Vervolgens leggen we de focus op het verhogen van de gemiddelde orderwaarde. We doen dat door de top 5% klanten te identificeren. We vinden meer van deze klanten en we bouwen Klaviyo flows om herhaalaankopen te stimuleren.

Hogere Frequentie als laatste groei-factor

We maken van bestaande klanten, terugkerende en loyale klanten. Met Klaviyo bouwen we gepersonaliseerde e-mail flows op basis van klantprofielen. Dit is de meest krachtige groei-factor en op deze manier verslaan merkbouwers de markt.

3x30% groei levert +120% omzet op

30% groei op 3 factoren van groei levert rente-op-rente op. Dit levert +120% meer omzet op. In het voorbeeld gaat de webwinkel van €300.000 naar €659.100 (+120%) dus. Dit hebben we meermaals gedaan voor verschillende webwinkels.

Bereken je omzet-potentie

Download de groei-potentie calculator en bereken 3x30% voor je eigen webwinkel. De calculator haalt data op uit Google Analytics, zodat je binnen 5 minuten een overzicht hebt van jouw 3x30% groei-potentie.

Ontvang de groei-potentie calculator
Een Google spreadsheet die data uit je eigen Analytics ophaalt.
Dank je wel.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Weten of dit bij jou past?