Werkwijze

Polaris Growth is een Klaviyo-bureau voor ambitieuze webwinkels. Gemiddeld met 20% omzet uit Klaviyo.

80% van webwinkels focust alleen op traffic

Meer bezoekers zijn essentieel voor groei van je webwinkel. Maar het is niet de enige manier.

De factoren van groei zijn de hoeveelheid klanten, de gemiddelde orderwaarde en de aankoopfrequentie. Frequentie is de sleutel tot ecommerce-groei. Hieronder zie je een rekenvoorbeeld.

Prijsvechter vs Merkbouwer

Prijzen zijn online transparant. Maar je wilt de marges behouden, dus je wilt niet altijd sale of kortingscodes weggeven. Dat begrijpen we heel goed.

Een prijsvechter zal beter converteren voor klanten die prijs belangrijk vinden. Maar dat zijn klanten die toch nooit loyaal zullen blijven aan je merk. Wij focussen daarom op retentie en loyaliteit.

Conversie als eerste groeifactor

Door de webshop te optimaliseren krijg je meer transacties uit je bestaande traffic. We voeren conversie-optimalisatie uit om de conversie te verhogen met datagedreven optimalisatie en A/B testen.

Hogere AOV als tweede groeifactor

Dit doen we door de top-5% van de klanten te identificeren. We sporen meer van dit type klanten op en we bouwen Klaviyo flows om herhaalaankopen te stimuleren.

Hogere Frequentie als laatste groeifactor

We maken van bestaande klanten, terugkerende en loyale klanten. Met Klaviyo bouwen we gepersonaliseerde e-mail flows op basis van klantprofielen. Dit is de meest krachtige groeifactor en op deze manier verslaan merkbouwers de markt.

3x30% groei levert +120% omzet op

30% groei op 3 factoren van groei levert rente-op-rente op. Dit levert +120% meer omzet op. In het voorbeeld gaat de webwinkel van €300.000 naar €659.100 (+120%) dus. Dit hebben we meermaals gedaan voor verschillende webwinkels.

Het verschil tussen prijsvechters en merkbouwers
Testimonials

Wat onze klanten zeggen over Polaris Growth

Don't take our word, take theirs.

Polaris Growth helpt ons uitstekend met inzichten om onze website conversie te verhogen.
Dimitar Maslarov
Dimitar Maslarov
Co-founder Productpine
Ik vind dat bij Polaris Growth geschikte mensen werken, die weten wat ze doen en waar je prettig contact mee hebt. Polaris Growth is niet goedkoop, maar ze bieden wel kwaliteit.
Olaf Arkauer
Olaf Arkauer
Owner Suite 702
Vanaf het eerste moment in de samenwerking was Polaris Growth een sparring partner met executiekracht.
Jeanine Wolthuis
Jeanine Wolthuis
Oprichter Indisha Pure Cosmetics
Wat ik tof vond bij Polaris Growth was dat op de website veel content wordt gedeeld met uitleg over hoe en wat op dit gebied en hoe je er zelf mee aan de slag kan. Dat zei voor mij iets over hoe jullie over jezelf denken en dat jullie waarde en content willen delen met anderen, omdat jullie nog meer weten en kunnen toevoegen dan alleen de basis.
Ilias Ahayan
Ilias Ahayan
Co-founder

Kunnen we je helpen?

Met onze werkwijze realiseren we omzetgroei voor mooie e-commerce merken. Bekijk of we een goede fit zijn, waarom klanten voor Polaris Growth hebben gekozen en wat de resultaten van vorige klanten zijn.

Klaviyo experts uit Amsterdam & Den Haag

Polaris Growth Klaviyo Master Partner Nederland Amsterdam Den haaag

Polaris Growth helpt ambitieuze webwinkels met Klaviyo. We bouwen flows, optimaliseren deze en versturen nieuwsbrieven. We zijn Klaviyo-experts en dit is onze primaire business.

Checkmark Polaris Growth
Sinds 2018 Klaviyo-partner
Checkmark Polaris Growth
Tientallen klanten gingen je voor
Checkmark Polaris Growth
Vanuit conversie-perspectief bekeken