Werkwijze

Polaris Growth is een Klaviyo bureau voor ambitieuze webwinkels. Gemiddeld 20% omzet uit Klaviyo.

80% van webwinkels focust alleen op traffic

Meer bezoekers zijn essentieel voor groei van je webwinkel. Maar het is niet de enige manier.

De factoren van groei zijn de hoeveelheid klanten, de gemiddelde orderwaarde en de aankoop-frequentie. Frequentie is de sleutel tot e-commerce groei. Hieronder zie je een rekenvoorbeeld.

Prijsvechter vs Merkbouwer

Prijzen zijn online transparant. Maar je wilt de marges behouden, dus je wilt niet altijd sale of kortingscodes weggeven. Dat begrijpen we heel goed.

Een prijsvechter zal beter converteren voor klanten die prijs belangrijk vinden. Maar dat zijn klanten die toch nooit loyaal zullen blijven aan je merk. Wij focussen daarom op retentie en loyaliteit.

Conversie als eerste groei-factor

Door de webshop te optimaliseren krijg je meer transacties uit je bestaande traffic. We voeren conversie-optimalisatie uit om de conversie te verhogen met data-gedreven optimalisatie en A/B testen.

Hogere AOV als tweede groei-factor

Vervolgens leggen we de focus op het verhogen van de gemiddelde orderwaarde. We doen dat door de top 5% klanten te identificeren. We vinden meer van deze klanten en we bouwen Klaviyo flows om herhaalaankopen te stimuleren.

Hogere Frequentie als laatste groei-factor

We maken van bestaande klanten, terugkerende en loyale klanten. Met Klaviyo bouwen we gepersonaliseerde e-mail flows op basis van klantprofielen. Dit is de meest krachtige groei-factor en op deze manier verslaan merkbouwers de markt.

3x30% groei levert +120% omzet op

30% groei op 3 factoren van groei levert rente-op-rente op. Dit levert +120% meer omzet op. In het voorbeeld gaat de webwinkel van €300.000 naar €659.100 (+120%) dus. Dit hebben we meermaals gedaan voor verschillende webwinkels.

Het verschil tussen prijsvechters en merkbouwers
Testimonials

Wat onze klanten zeggen over Polaris Growth

Don't take our word, take theirs.

Het totale resultaat was wel groei, met name in sales. Daarnaast zag de website er een stuk beter uit en de conversie was verbeterd, ik raad mensen dan ook zeker aan om met jullie samen te werken!
Leanne Jacometti
Leanne Jacometti
Founder
Binnen één maand hadden we de kosten van Polaris Growth al terugverdiend.
Roger Nefkens
Roger Nefkens
Co-founder Smyle
Ik zou een samenwerking met Polaris zeker aanraden aan bedrijven die iets in Klaviyo willen opzetten maar de kennis of de tijd niet hebben om het zelf te doen.
Wouter Paalman
Wouter Paalman
CEO Knaek
Polaris heeft super werk geleverd en ik ben zeer tevreden. Omar heeft het voornaamste deel van de werkzaamheden uitgevoerd en naast dat hij dat super heeft uitgevoerd, is hij is erg geduldig en dat vind ik een grote plus.
Peggy Timmermans
Peggy Timmermans
Founder The Blend Box

Kunnen we je helpen?

Met onze werkwijze realiseren we omzetgroei voor mooie e-commerce merken. Bekijk of we een goede fit zijn, waarom klanten voor Polaris Growth hebben gekozen of wat de resultaten van vorige klanten zijn.

Klaviyo experts uit Amsterdam & Den Haag

Polaris Growth Klaviyo Master Partner Nederland Amsterdam Den haaag

Polaris Growth helpt ambitieuze webwinkels met Klaviyo. We bouwen flows, optimaliseren dat en versturen nieuwsbrieven. We zijn Klaviyo experts en dit is onze primaire business.

Checkmark Polaris Growth
Sinds 2018 Klaviyo partner
Checkmark Polaris Growth
Tientallen klanten gingen je voor
Checkmark Polaris Growth
Vanuit conversie-perspectief bekeken