Klaviyo's one-click integratie met Square Online helpt winkels om meer verkoop te genereren via hun marketingkanalen.

1/8/2023

Klaviyo
Geplaatst op:
01
August
,
2023
| Laatste update op:
20
November
,
2023

Klaviyo kondigt integratie met Square aan om bedrijven te helpen meer verkoop te genereren.

Klaviyo heeft een platformintegratie aangekondigd met Square Online - Square's e-commerceplatform dat verkopers helpt hun bedrijf gemakkelijker te runnen en te laten groeien.

Square Online werkt naadloos samen met Square Point of Sale (POS), waardoor merken met fysieke winkels hun productinformatie kunnen verenigen via in-store en online kanalen.

Met deze nieuwe integratie kunnen Square Online verkopers Klaviyo gemakkelijk gebruiken als een krachtige marketingoplossing die met hen meegroeit en het personalisatie niveau leveren dat hun klanten verwachten - zonder extra tijd en middelen.

Krijg een compleet beeld van elke klant, online en offline

Met de one-click integratie van Klaviyo kun je snel real-time en historical data van Square Online naar Klaviyo synchroniseren, inclusief gegevens op event-level, profile properties en catalog information. En als je Square POS gebruikt, ontvangt Klaviyo ook aankoopgegevens die via fysieke locaties zijn gemaakt, wanneer er een Square customer record bestaat.

Deze gegevens worden opgeslagen binnen een individueel klantprofiel, samen met aanvullende inzichten die gesynchroniseerd zijn vanuit je volledige tech stack. Dit biedt een gedetailleerd overzicht van elke klant over online en offline kanalen. Je kunt elk stukje klantinzicht eenvoudig gebruiken om werkelijk gepersonaliseerde ervaringen te bieden via je marketingkanalen - e-mail, SMS, formulieren en meer.

Verhoog online en offline aankopen met robuuste e-mail- en SMS-inhoud personalisatie en tijdbesparende automations

Nadat de Klaviyo-Square-integratie is ingesteld, zijn al jouw klantgegevens eenvoudig toegankelijk en klaar om jouw marketing te ondersteunen. Hier zijn enkele manieren waarop je Klaviyo en Square kunt gebruiken om jouw marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen:

Stimuleer meer aankopen met gepersonaliseerde inhoud en productaanbevelingen

Met de gebruiksvriendelijke segment builder van Klaviyo kun je jouw publiek segmenteren op basis van elk stukje klantgegevens - online versus in-store aankoopgedrag, browsegeschiedenis, loyaliteitsstatus, voorspelde klantwaarde, klantlocatie en nog veel meer.

Ontwerp e-mails, sms-berichten en formulieren die de identiteit van jouw merk vertegenwoordigen en target elke groep met relevante inhoud die hen aanzet tot aankoop. En met Klaviyo's product recommendation engine kun je gepersonaliseerde productaanbevelingen opnemen op basis van het eerdere browse- of aankoopgedrag van elke klant.

Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat je begonnen bent als een retailer, maar onlangs je e-commerce website hebt gelanceerd en je meer online aankopen wilt stimuleren. Je kunt snel een segment maken van klanten die alleen transacties hebben gedaan in jouw fysieke winkel en nog nooit jouw website hebben bezocht. Benader hen met een e-mailcampagne waarin ze worden aangemoedigd om uw website te bezoeken met een coupon om 20% korting te krijgen op hun eerste online bestelling.

Bespaar tijd met behavior-triggered automations

Stel automated flows in die worden geactiveerd wanneer een klant een bepaalde actie onderneemt, zodat je elke klant kunt bereiken met tijdige berichten terwijl jij je op andere zaken kunt focussen. Met de Square Online-integratie van Klaviyo heb je toegang tot een uitgebreide set populaire e-commerce automatiseringen die Klaviyo vooraf heeft gebouwd om je leven nog makkelijker te maken. Deze vooraf gebouwde automations, waaronder site abandonnement, abandoned checkout, post-purchase confirmations en nog veel meer, zijn ontworpen om de klanttevredenheid te verbeteren en herhaalaankopen te stimuleren. Het is eenvoudig om de vooraf gebouwde flows aan te passen of je eigen flow te creëren op basis van de behoeften van uw bedrijf.

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je verkoopt via online en fysieke kanalen met behulp van Square Online en Square POS. Met behulp van een van Klaviyo's vooraf gebouwde sjablonen kun je een flow na aankoop opzetten die afzonderlijke paden heeft voor klanten die online of in de winkel een bestelling hebben geplaatst. Voor klanten die in de winkel hebben gekocht, vraagt jouw bedankt-e-mail na aankoop hen om hun bezoek aan jouw winkel te beoordelen. Voor online kopers suggereer je e-mail na aankoop complementaire items om op jouw website te bekijken.

Verbeter social en betaalde advertentie conversies met behulp van Klaviyo segment data

Advertentiekanalen spelen een belangrijke rol bij het laten groeien van jouw bedrijf en het bereiken van nieuwe klanten. Maar met toenemende privacybeperkingen en meer concurrentie is het belangrijk om slim om te gaan met je advertentie-uitgaven. Met de vooraf gebouwde advertentie-integraties van Klaviyo kun je automatisch jouw Klaviyo segment data synchroniseren met Google en Facebook Ads, waardoor je nauwkeurige advertentiedoelgroepen kunt creëren. Gebruik deze doelgroepsgegevens om je klanten opnieuw te targeten met relevante berichten die overeenkomen met jouw e-mail- en SMS-kanalen, of om nieuwe doelgroepen te bereiken die lijken op je beste klanten.

Benchmark prestaties en richt je op wat werkt

Naarmate je bedrijf blijft groeien, is het belangrijk om met de beperkte tijd die je hebt jete richten op de tactieken die daadwerkelijk zorgen voor verkoop. Met Klaviyo hoef je niet langer te gissen hoe je marketingkanalen presteren. Met vooraf gebouwde rapporten en aanpasbare dashboards krijg je duidelijk inzicht in de omzet die uit elk kanaal en elke tactiek komt. Je kunt ook belangrijke prestatie-indicatoren vergelijken, zoals open-rate, placed order rate en meer, met vergelijkbare bedrijven, zodat je snel elke groeikans kunt ontdekken.

Dit zijn slechts enkele manieren waarop de je Klaviyo's Square-integratie kunt gebruiken om meer omzet te genereren uit je marketingstrategie.

Ga vandaag nog aan de slag. Je bent slechts één klik verwijderd.

Naarmate je bedrijf blijft groeien, verwachten je klanten nog steeds consistente, gepersonaliseerde ervaringen op alle kanalen. Klaviyo biedt je de datagedreven marketingtools die je nodig hebt om elke klant tevreden te stellen, zodat ze blijven terugkomen.

Aan de slag gaan met Klaviyo en Square is eenvoudiger dan ooit. Bekijk onze stapsgewijze instructies om uw Square Online-winkel aan te sluiten op Klaviyo en begin met het maximaliseren van je verkoop.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over hoe je Klaviyo integreert in Square Online? Neem contact op met Polaris Growth voor meer advies.

Dit artikel is vertaald van het Engels naar het Nederlands. Kijk voor het origineel op deze pagina.


Polaris Growth

Meer weten?

Neem contact op