Case study

Indisha

Activatie en engagement van een multibrand beauty merk
No items found.

Over het merk

Indisha

Indisha is gestart met mijn zoektocht naar pure cosmetica merken. Het bleek niet makkelijk deze merken te vinden. Als dit voor mij gold, zou dit zeker voor vele andere mensen zoals ik gelden - drukke baan, weinig tijd, bewust, in voor biologisch, maar dan wel mooie luxueuze producten die werken-. Ik vind het bovendien leuk om de ingrediëntenlijst van vele producten uit te pluizen, om te checken of een product echt puur is, maar dat is een tik van mij, waar normaliter bijna niemand tijd voor of zin in heeft.  Omdat ik iedereen gezonde, mooie biologische cosmetica producten gun, maar de zoektocht die ik voor ieder product had gedaan wilde besparen, liet ik mijn werk als succesvol zelfstandig marketing specialist achter me. En creëerde met INDISHA, pure cosmetics & co een gastvrije, warme plek met de mooiste en meest pure cosmetica producten ter wereld.

De Uitdaging

Indisha is vorig jaar meer dan 100% gegroeid online. Dat is een mooie stap, maar de conversie was gedaald. Dat moest beter kunnen.

Je kunt veel geld in Google en andere marketing kanalen steken, maar als de conversie te laag is, verlies je eigenlijk veel budget.

Het is dweilen met de kraan open. We werken - naar tevredenheid - met een marketing bureau voor de performance campagnes. Conversie was echter geen specialisme van dit andere bureau. Omar heeft een lezing gegeven over conversie-optimalisatie. Na de lezing heb ik contact opgenomen met Omar om te kijken wat er mogelijk was.

Vanaf het eerste moment in de samenwerking was Polaris Growth een sparring partner met executiekracht.

We zijn gestart met de opzet van Klaviyo. Voor de eerste fase van onze samenwerking viel me op dat er vanaf het begin ook strategisch gekeken werd naar de webshop. Dingen die je wel weet, maar niet altijd over nadenkt. Polaris Growth is een fijne sparringpartner voor mij, zeker ook omdat ik veel zelf doe. Met een snelle analyse prikken ze door vraagstukken heen. Zo gaan snel aan de slag met executie en implementatie. Niet alleen woorden, maar ook daden. Er is in korte tijd veel gedaan.

Resultaten volgens onze klant

De samenwerking bevalt me erg goed. Dat is ook de reden dat ik besloten heb om een groei-partnership aan te gaan met Polaris. Polaris Growth is een sparringpartner die meedenkt en eerlijk en direct is. Daar kun je mee verder. De mannen staan open voor vragen en feedback. Het feit dat ze strategisch sterk zijn bevalt me ook. Mijn Facebook/Google bureau is meer tactisch. Polaris Growth blinkt uit in strategie.

Tijdens dit interview, zijn we bezig om de wijzigingen door te voeren. Het resultaat is nog niet direct terug te zien in mijn overall omzet, maar dat kan ook komen door de vakantie-periode. Ik zie wel een stijging in de aankopen van terugkerende klanten. Ook de gemiddelde orderwaarde is gestegen.

De omzet als geheel is nog niet gestegen, in vergelijking met de periode voor de start van onze samenwerking (want YTD wel groei). Dat komt ook omdat er een aantal zaken bij mij liggen om door te voeren waar ik mee bezig ben. De webshop ziet er veel beter uit, dus het is wel te zien dat er duidelijke stappen gezet worden.

CONTACT

Contact Polaris Growth

Omar Lovert
Send me an email
Call us: 020 244 31 81
E-commerce tips?
Bedankt voor je bericht!
Oops! Er is iets misgegaan.

Controleer je bericht en probeer het opnieuw