Case study

Crazylabels

Opzetten van verschillende flows, Verbeteren van e-mail design en strategieën.
No items found.

Over het merk

Crazylabels

"Een bedrijf bouw je niet, een bedrijf wordt gebouwd door je klanten". Met deze gedachtegang begonnen Michael en Dave in 2018 met Crazylabels. Het bedrijf verkoopt thermische print labels, printers en cartridges. Crazylabels doet er alles aan om de mondhoeken van klanten iets omhoog te laten gaan. De medewerkers komen binnen bij het bedrijf en gaan met een lach weg. Dit geven ze door aan de klanten waardoor elke order op een leuke manier wordt bezorgd.

De Uitdaging

Dave van Crazylabels kwam via een advertentie in contact met Polaris Growth. E-mailmarketing was bij Crazylabels gestart, maar het design voldeed niet. Ze hadden ideeën voor betere e-mailflows, maar door tijdgebrek en snelle groei bleven deze onbenut. Ze wilden zich intensiever richten op e-mailmarketing. "We deden dit door de snelle groei het er een beetje bij" zegt mede-eigenaar Michael. Daarom besloten ze Polaris Growth's expertise in te schakelen voor e-mailstrategieën en verbeterde flows.

Als je ontzorgd wilt worden en je wilt iets moois opzetten. dan moet je naar Polarisgrowth gaan!

De samenwerking tussen Crazylabels en Polaris Growth begon met de ontwikkeling van een professionaliseringsverslag. Dit verslag markeerde de start van een vruchtbare samenwerking.

Vervolgens richtte het team zich op het opzetten van effectieve cart- en purchase flows, een cruciaal element voor het stimuleren van conversies. De overstap naar Klaviyo was een belangrijke mijlpaal in deze transitie.

De verbetering van het e-maildesign was een andere belangrijke focus. "We waren al vrij snel tevreden met het design, dit kwam ook mede door de goede en proactieve samenwerking" zegt het teamlid. Dankzij de samenwerking met Polaris Growth, kon Crazylabels hun e-mailmarketing naar een hoger niveau tillen, wat resulteerde in een betere klantbetrokkenheid en verhoogde conversies.

Resultaten volgens onze klant

De samenwerking tussen Crazylabels en Polaris Growth heeft uitstekende resultaten opgeleverd. Het contact was duidelijk en proactief, wat leidde tot een vruchtbare samenwerking. Een belangrijk voorbeeld van deze samenwerking was de flexibiliteit die Crazylabels kreeg om zelf aanpassingen voor te stellen in het e-mailmarketingdesign. We konden onze ideeën direct implementeren, wat ons een grote mate van controle gaf."

De toegevoegde e-mailflows hebben een aanzienlijke impact gehad. "Deze nieuwe flows hebben onze omzet verhoogd," voegt het Michael toe. Ook is de delivery rate van de e-mails aanzienlijk verbeterd, wat wijst op een efficiëntere bereikbaarheid van de doelgroep.

Een opvallend resultaat was de omzetgroei tijdens Black Friday, die met maar liefst 235% is toegenomen mede dankzij de inspanningen van Polaris Growth. Deze resultaten benadrukken het succes van de samenwerking en de effectiviteit van de vernieuwde e-mailmarketingstrategie.

CONTACT

Contact Polaris Growth

Omar Lovert
Send me an email
Call us: 020 244 31 81
E-commerce tips?
Bedankt voor je bericht!
Oops! Er is iets misgegaan.

Controleer je bericht en probeer het opnieuw