Gorgias

X

Polaris Growth

Gorgias, een vernieuwer in klantenservice technologie, optimaliseert de communicatie tussen e-commerce bedrijven en hun klanten. Sinds de oprichting in 2015 heeft Gorgias zich onderscheiden door zijn toewijding aan efficiëntie en klanttevredenheid. met een suite van krachtige tools die zijn ontworpen om interacties te stroomlijnen en te personaliseren, heeft Gorgias een belangrijke rol gespeeld in het transformeren van klantenservice ervaringen.

Wat doet Gorgias?

Gorgias levert een geïntegreerd helpdeskplatform dat online bedrijven in staat stelt hun klantenservice te centraliseren en te automatiseren. Ze gebruiken machine learning om veelgestelde klantvragen te herkennen en bieden standaardantwoorden voor snelle respons. Hun systeem integreert naadloos met e-commerceplatformen, sociale media en e-mail, waardoor een uniform communicatiekanaal ontstaat. Dit maakt het mogelijk voor supportteams om sneller en efficiënter op klantenvragen te reageren, wat de klanttevredenheid verhoogt en tegelijkertijd de werkdruk verlaagt. Voor meer gedetailleerde informatie, kun je de website van Gorgias bezoeken.

Voordelen van

Gorgias

Eén platform voor alle klantinteracties

Centraliseer e-mails, sociale media, live chat en telefoongesprekken.

Automatisering van klantenservice

AI-gestuurde herkenning en afhandeling van veelgestelde klantvragen.

Omnichannel ondersteuning

Bied overal en altijd consistente klantenservice aan.

Klantinzichten

Eenvoudige toegang tot klantgegevens en aankoopgeschiedenis voor persoonlijke service.

Betere efficiëntie

Bespaar tijd met automatisering en verbeter de tevredenheid van zowel klanten als supportteams.

Meting en verbetering

Gebruik gedetailleerde analytics om de prestaties te volgen en de service te verbeteren.

"I'm very proud to partner with Polaris Growth who quickly became the first Gorgias Elite partner in The Netherlands. Their strategic insights and results-driven approach have gained them respect across the ecommerce ecosystem making then the ultimate partner for success" - Neil van Gorgias

Onze klanten die Gorgias gebruiken

No items found.

Polaris Growth

Aan de slag met Gorgias?

Neem contact met ons op