Okendo

X

Polaris Growth

Okendo is een klantbeoordelings- en gebruikersinhoudplatform, gespecialiseerd in het helpen van e-commerce merken om hun klantrelaties te versterken. Hun diensten richten zich op het verzamelen en tonen van authentieke klantbeoordelingen, foto's en video's, wat bijdraagt aan het verhogen van het vertrouwen en de conversie op websites van klanten. Okendo, opgericht in Australië, heeft zich snel ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor e-commerce merken.

Wat doet Okendo?

Okendo biedt een platform voor e-commerce bedrijven om klantbeoordelingen en gebruikersinhoud te verzamelen en weer te geven. Dit omvat het verzamelen van klantrecensies, foto's en video's, waardoor merken authentieke gebruikerservaringen kunnen tonen. Het platform helpt bedrijven bij het verhogen van hun geloofwaardigheid en het verbeteren van de klantbetrokkenheid, wat uiteindelijk bijdraagt aan hogere conversieratio's. Okendo stelt merken in staat hun klantrelaties te versterken door waardevolle feedback te verzamelen en te benutten.

Voordelen van

Okendo

Authentieke Klantbeoordelingen

Verzamelt echte recensies, foto's en video's van klanten.

Verhoogd Klantvertrouwen

Bouwt vertrouwen op door transparante klantfeedback.

Betere Klantinzichten

Helpt bedrijven om beter te begrijpen wat klanten willen en verwachten.

Verhoogde Conversieratio's

Authentieke beoordelingen kunnen de conversie aanzienlijk verbeteren.

Gebruiksvriendelijkheid

Eenvoudig setup en beheer.

"The Polaris Growth team is driven, professional, and highly capable. Collaborating to find the best strategies and solutions for their clients is their driving force!" - Gabrielle van Okendo

Onze klanten die Okendo gebruiken

No items found.

Polaris Growth

Aan de slag met Okendo?

Neem contact met ons op