Case study

Moodies Undies

Set-up Klaviyo en e-mail flows voor Moodies Undies duurzaam menstruatie-ondergoed
No items found.

Over het merk

Moodies Undies

Moodies Undies wilt expert zijn op het gebied van menstruatie-ondergoed voor vrouwen van alle leeftijden. Hun producten komen in verschillende kleuren en modellen voor jonge vrouwen in hun tienerjaren en voor vrouwen op een hogere leeftijd met lichte incontinentie. Moodies Undies biedt modellen die geschikt zijn voor zelfs de hevigste menstruaties, inclusief menstruatie zwemkleding en sexy stijlen.


Ze verbeteren en innoveren hun producten continu door te luisteren naar wat vrouwen écht nodig hebben en willen oplossingen bieden om zo comfortabel mogelijk te menstrueren en als vrouw te kunnen leven. Daarnaast is een onderdeel van hun missie om afval tot een minimum te beperken: met menstruatie ondergoed kan er ca. 60 tot 90 kg (per leven van een menstruerend persoon) menstruatie-afval worden bespaard. Ook doneren ze broekjes aan de Sociale Kruidenier (onderdeel van de Voedselbank) die deze weggeeft aan mensen die soms geen geld hebben om menstruatieproducten aan te schaffen om zo menstruatie-armoede tegen te gaan.

De Uitdaging

Moodies Undies was al begonnen met e-mailmarketing en wilden zich daar meer op gaan focussen, maar dit moest goed opgezet worden. Via Soft Revolt (een andere klant van ons) hoorden ze over Polaris Growth en op basis van hun positieve ervaring over het goed inrichten van Klaviyo en het maken van een kwaliteitsslag, besloten ze met ons in zee te gaan.

We hadden een prettige samenwerking met Polaris Growth, waarin vanuit beide partijen input is ingebracht om de flows op te zetten.

Polaris heeft voor Moodies Undies de migratie van ActiveCampaign naar Klaviyo verzorgd en heeft daarnaast cart- en browse abandonment flows opgezet om nu zelf op een meer kwalitatieve manier aan de slag te kunnen met e-mail flows. Eerder werkten we al met een nieuwsbrief en een discount pop-up, maar nu hebben we een volledig ingerichte flow en Klaviyo pop-ups.

Resultaten volgens onze klant

Ten eerste is de omzet verhoogd dankzij de integratie van Klaviyo en de flows. Daarnaast hebben deze stappen bijgedragen aan een professionaliteitsslag voor Moodies Undies. De nieuwsbrieven kunnen wij nu gemakkelijker zelf maken en zien er goed uit. Alles bij elkaar heeft de samenwerking ertoe geleid dat Moodies Undies en onze producten een nog hogere kwaliteit laten zien en de uitstraling hebben die we aan onze klanten willen laten zien.

CONTACT

Contact Polaris Growth

Omar Lovert
Send me an email
Call us: 020 244 31 81
E-commerce tips?
Bedankt voor je bericht!
Oops! Er is iets misgegaan.

Controleer je bericht en probeer het opnieuw