Case study

JOONE Paris

Optimalisatie en uitbreiding van bestaande Klaviyo set-up voor transparant luiermerk.
No items found.

Over het merk

JOONE Paris

JOONE Paris maakt veilige en traceerbare baby- en moederverzorgingsproducten, zoals luiers, rompers, babydoekjes en wasgels. Het idee voor JOONE Paris ontstond vanuit gesprekken tussen oprichtster Carole en ouders van jonge kinderen. Ze ontdekte dat er vaak twijfel ontstond over babyproducten, omdat er nauwelijks informatie over de samenstelling van de producten te vinden was.

Carole begreep goed dat ouders willen weten wat er in de producten voor hun kinderen zit. Daarom produceert JOONE Paris nu vanuit de waarde transparantie. Het is daarmee het allereerste Franse merk dat 100% transparant is over haar producten. Van ingrediënten tot kosten: alles is te zien voor de klant.

De Uitdaging

Nicolas van Dijk, country launcher bij JOONE Paris vertelt dat er in 2020 geld vrijkwam voor een Europese uitbreiding. Daarom ging JOONE Paris aan de slag met het uitwerken van de lancering van het merk in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

Nicolas geeft aan dat de interactie met klanten volledig online en vooral via e-mail plaatsvindt voor JOONE Paris. En hoe meer je groeit, hoe meer interacties er zijn. Daarom was het automatiseren van deze interacties een belangrijk focuspunt. Nicolas: “Al snel voelden we aan dat iemand met expertise nodig was om onze e-mail automatiseringen snel naar een hoger niveau te tillen.”

Polaris Growth heeft aan het begin gelijk de juiste vragen gesteld over de tone of voice en uitstraling van JOONE Paris. Hierdoor verliep de executie soepel en efficiënt.

Polaris Growth heeft de bestaande flows van JOONE Paris herzien en verrijkt. Ook heeft Polaris Growth de funnel verder uitgebreid met nieuwe flows en gezorgd voor uitbreiding van het huidige klantenbestand door middel van een pop-up. Daarnaast  zijn alle verschillende flows nu juist op elkaar afgestemd.  

Nicolas: “Polaris Growth heeft aan het begin gelijk de juiste vragen gesteld over de tone of voice en uitstraling van JOONE Paris. Hierdoor verliep de executie soepel en efficiënt.”

Resultaten volgens onze klant

JOONE Paris is tevreden met het voorlopige resultaat en de samenwerking. Volgens Nicolas heeft Polaris Growth vooral veel rust opgeleverd. “Met name qua set-up en structuur zijn de flows goed gestructureerd. En kijkend naar de conversie ratios is ook alles goed ingesteld.”  

Nicolas is er zeker van dat de flows die nog onder constructie zijn, ook goed werken wanneer ze live gaan. Daarom zetten JOONE Paris en Polaris Growth de samenwerking met plezier voort.

CONTACT

Contact Polaris Growth

Omar Lovert
Send me an email
Call us: 020 244 31 81
E-commerce tips?
Bedankt voor je bericht!
Oops! Er is iets misgegaan.

Controleer je bericht en probeer het opnieuw