Nieuwe Klaviyo feature - Universal Content

10/5/2022

Klaviyo
Geplaatst op:
10
May
,
2022
| Laatste update op:
23
August
,
2023

Een lang verwachte feature, Universal Content, is nu (eindelijk)beschikbaar binnen Klaviyo. 

Wat is universal content?: Met universal content heb je binnen Klaviyo nu de mogelijkheid om opgeslagen blokken en secties in de nieuwe editor te bewerken en deze wijzigingen weer te geven in alle sjablonen waar die inhoud wordt gebruikt.

Waarom en hoe helpt dit mij: Momenteel kost het heel veel tijd als je in de header of footer of in blokken die in heel veel emails gebruikt worden een wijziging moet doorvoeren. In het kort moet je elke mail één voor één afzonderlijk nalopen en aanpassen. Niet het meest boeiende werk om te doen en kost ook nog eens veel tijd en moeite. Met Universal content kan je nu dus tijd besparen in het bijwerken van emails en templates en heel makkelijk alle e-mails consistent houden omdat je nu nog maar op 1 plek wijzigingen hoeft door te voeren. Dit zorgt voor een consistente brand / merk / design beleving.

Klaviyo Universal Content nieuwe mogelijkheid - Polaris Growwth

Details:

  • Deze functie is alleen beschikbaar in de nieuwe editor.
  • Alle bestaande door New Editor opgeslagen content in je account is nu standaard universeel. Dus alle oude opgeslagen content die eerder aan bestaande sjablonen waren toegevoegd, moet worden vervangen door nieuwe universele versies om correct te worden "gekoppeld".
  • Je hebt nog steeds de mogelijkheid om universal content die je aan een sjabloon toevoegt, te "ontkoppelen", zodat je wijzigingen alleen van invloed zijn op de huidige sjabloon en niet op alle andere waar die sectie of dat blok als universal content wordt gebruikt.

Benieuwd naar deze feature? Bekijk dan deze video van één van de Klaviyo Senior Product Experts die door de content heen loopt:

Voor meer info over deze functionaliteit bekijk dan deze Klaviyo documentatie


Polaris Growth

Meer weten?

Neem contact op