Uitdagingen die we oplossen met een systematische aanpak van groei

 
 
 
challenge structure.png

 

1. Geen structurele groei

“Er mist structuur in de aanpak van groei.“

De projecten die je team uitvoert sluiten niet voldoende aan bij de doelstellingen die je hebt gesteld. Er is onvoldoende inzicht in de klantreis en de knoppen waar je aan kunt draaien om te groeien. Je bedrijf groeit, maar je bent brandjes aan het blussen en dingen gaan niet altijd zoals gepland.

 
 
challenge no time.png

 

2. Geen tijd voor groei

“Waar vind ik de tijd om aan groei te werken?”

Je bent met te veel verschillende dingen bezig, waardoor je overwhelmed raakt. Je wilt harder groeien, maar er komt te veel op je af. Het probleem is een gebrek aan inzicht en focus. Als je weet welke paar dingen daadwerkelijk bijdragen aan groei, kun je je daarop focussen.

 
 
challenge too many ideas.png

 

3. Te veel ideeën

“We hebben zoveel ideeën, maar waar beginnen we?”

Als je ideeën om te groeien niet gelinkt zijn aan je doelstellingen, dan lijkt alles even belangrijk. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Je moet de prioriteit bepalen van welke ideeën op dat moment in de tijd het meeste impact hebben.

 
 
challenge growth knowledge.png

 

4. Proces & kennis

“Ik heb een plateau bereikt en zit vast”

Omdat je geen duidelijk groeiproces hebt, voer je uit wat je denkt dat het beste is. Je leert niet van de inzichten die je krijgt van klanten of de kennis wordt niet gedeeld met iedereen in je team. Dat zorgt voor hokken-en-stoten. Er ontstaan misverstanden en je loopt vast in de operatie. Dat zorgt voor onbetrouwbare resultaten. De ene keer werkt het wel, de andere keer niet.

 
 
challenge not using data.png

 

5. Onderbuikgevoel, geen data

Ik weet niet hoe ik data moet gebruiken in mijn dagelijkse beslissingen.”

Je neemt beslissing op basis van je onderbuik in plaats van data. Je hebt wel data, maar je gebruikt deze niet om betere beslissingen te nemen. Je vertrouwt je data niet. Je weet niet hoe je de data gebruikt om de juiste actie te ondernemen.

 
 

Herken je deze uitdagingen?

Onze aanpak lost deze uitdagingen op door de oorzaak aan te pakken. We hebben een unieke manier van samenwerken. Benieuwd of dat bij jou past? Laten we kennismaken om te zien of er een match is. Als we je niet kunnen helpen, zullen we je dat eerlijk vertellen.

Of lees verder