Over Polaris Growth

Polaris Growth is een growth marketing bureau uit Amsterdam. Polaris Growth is ontstaan vanuit de ervaring van Ewoud als ondernemer en groei-consultant.

Onze missie is om ondernemers meer laten bereiken. We realiseren dat door samen te bouwen aan jouw bedrijf als groeimachine. Onze ervaring en kennis in conversie-optimalisatie, online marketing, sales automation en bedrijfsprocessen passen we toe in een cross-functionele aanpak.

Dat doen we echter in kleine stappen om snel te schakelen en uit te kunnen voeren. We geloven in snelle experimenten om te zien wat werkt, in plaats van lange vergaderingen over hoe het zou kunnen zijn.

Ons denken is geënt op systeemdenken, onze manier van werken op Getting Things Done. We geloven in samenwerken: we zijn een aanvulling op jouw bestaande team om 3 maanden meer focus en extra handjes te bieden. Daarna ga je zelf verder.

Bedrijfsinformatie:

Polaris Growth is een handelsnaam van EJAU B.V.
KvK nummer: 61032026
Jacob van Lennepstraat 121
1053 HS Amsterdam

Over mij

Ewoud Uphof

Mijn naam is Ewoud Uphof. In de afgelopen 8 jaar heb ik als groei-specialist een toolbox van slimme tools, tactieken en methoden ontwikkeld. Uit mijn ervaring als growth hacker en ondernemer weet ik dat groei het beste te benaderen is in kleine stapjes. Met Polaris Growth brengen we dat samen in onze groeimachine aanpak. Je kunt meer over mij lezen op mijn LinkedIn profiel.