Over Polaris Growth

Sinds 2012 focus op data-gedreven marketing

De Polaris - Poolster - is eeuwen gebruikt om te navigeren op open zee. Met een duidelijke stip aan de horizon, zorg je dat je schip niet strandt en dat je de juiste koers blijft varen.

Door focus te houden op jouw Polaris tijdens ons werk, realiseren we stelselmatige groei. Dat doen we sinds 2012. Dat heeft mooie resultaten opgeleverd voor onze klanten.

Gebaseerd op systeemdenken, passen we een holistische manier van groei toe. Dat gaat verder dan data-gedreven marketing of website optimalisatie. We bijten ons vast in het bereiken van de ideale CAC/LTV ratio voor groei van jouw bedrijf. Zo houden we oog op jouw Stip Aan De Horizon.

Ons Team

Polaris Growth is opgericht in 2018 door Ewoud Uphof nadat hij opnieuw een ‘exit’ maakte uit 2 bedrijven. Hij heeft voor corporates gewerkt, maar met name op performance basis gewerkt met start-ups en scale-ups. Sinds 2015 geeft hij ook growth marketing training bij The Talent Institute.

In Polaris Growth werken we met ervaren specialisten in hun domein. Vanuit marketing automation, website optimalisatie en data-gedreven marketing bouwen we succesvolle groei-trajecten voor onze klanten.

Bezoekadres:
Burgerweeshuispad 201
1076 GR Amsterdam
(2e verdieping, linksaf)
KvK 61032026

Polaris Growth Team