Mijn naam is Ewoud (LinkedIn), de oprichter van Polaris Growth.

Sinds 2012 pas ik online marketing en conversie-optimalisatie toe om marketing machines te bouwen. Na mijn 2e ‘exit’, ben ik andere bedrijven gaan helpen: van kleine start-ups tot conversie voor Nu.nl. Nadat ik vorig jaar uit 2 bedrijven opnieuw een ‘exit’ maakte, ben ik Polaris Growth gestart om marketing machines te bouwen voor bedrijven die willen opschalen.

De Poolster - Polaris - is eeuwen gebruikt om te navigeren op open zee. Met een duidelijke stip aan de horizon, zorg je dat je schip niet strandt en dat je de juiste koers blijft varen.

Naast het bouwen van marketing machines voor onze klanten, geef ik sinds 2015 ook training aan growth hackers van The Talent Institute. Daar deel ik mijn kennis uit de praktijk. Op mijn blog deel ik trouwens ook artikelen over onze eigen experimenten.

Een bedrijf succesvol online laten groeien is een puzzel. Dat vind ik ook zo leuk aan het bouwen van marketing machines. Neem gerust contact met me op om eens te sparren!

Bedrijfsinformatie:

Polaris Growth is een handelsnaam van EJAU B.V.
KvK nummer: 61032026
Jacob van Lennepstraat 121
1053 HS Amsterdam

 
4_zw.png

EWOUD UPHOF

Oprichter van Polaris Growth, nadat hij 2,5 jaar als ‘digital nomad’ de wereld over gereisd heeft en vanaf exotische locaties bedrijven heeft helpen groeien.

Stefan_zw.png

STEFAN IN ‘t VELD

Funnel engineer & Zapier-koning. Stefan bouwt de processen en systemen van Polaris Growth en onze klanten.

 
 
OmarLovert_1-ConvertImage (1).png

OMAR LOVERT

Conversie-specialist, helpt op project basis onze e-commerce klanten met marketing automation

output-onlinejpgtools.jpg

CORNE DEGEN

Senior online marketeer, bouwt de campagnes voor onze klanten (samen met zijn team).