Groeimachine aanpak

Onze aanpak is gemaakt door ondernemers voor ondernemers en zorgt dat je harder groeit. Daarnaast is je bedrijf veerkrachtiger voor zowel de ups én de downs. Dat voorkomt groeipijn. We werken 3 maanden samen aan jouw bedrijf als groeimachine op basis van jouw ambitie en doelstellingen.

Groeimachine
 

1. Praktische tips die je meteen kunt gebruiken

We weten dat je geen tijd hebt voor lange adviezen, dus schakelen we snel en zijn we actie-gericht. In één sessie krijg je de ‘quick wins’ waar je direct zelf mee aan de slag kunt gaan.

 

2. Bewezen strategie passend bij jou

We doen een onderzoek aan de hand van data en klanten-interviews om te weten wat werkt voor jouw bedrijf en jouw klanten. Zo vinden we verbeteringen die direct impact hebben op de groei. Dat vertalen dat in jouw persoonlijke groeimachine blauwdruk; een groeiplan voor 3 maanden met behapbare en actie-gerichte stappen. Zo weet je aan welke knoppen je kunt draaien om je groei te sturen.

 

3. Betrouwbare resultaten voor de lange termijn

We baseren alles wat we doen op data en experimenten. We doen een data-analyse, om te weten wat werkt voor jouw bedrijf en jouw klanten. We combineren onze 8 jaar ervaring met bewezen frameworks en methodes uit verschillende disciplines. We passen die aan voor jouw unieke situatie.

En uiteraard zijn er meerdere factoren van invloed op succes. We hebben het niet altijd direct bij het rechte eind. Daarom experimenteren we, zodat we snel kunnen leren. Onze ervaring en productieve aanpak, gecombineerd met continue verbeteringen in jouw groeimachine, zorgen voor een hoge slagingskans van onze trajecten.

 

4. De groeimachine werkt dag en nacht

Ons systeem werkt, ook als we er niet zijn. Zo krijg jij steeds meer tijd om aan je bedrijf te werken. Dat zorgt ervoor dat je de ups en downs van groei beter kunt opvangen.

We bouwen de groeimachine in co-creatie met je team (en vervangen dus niemand). Zo is de groeimachine aangepast op jouw manier van werken en systemen.

Daarnaast leren we je ook hoe we het gedaan hebben. We geven je de tools en kennis om zelf je groei te kunnen faciliteren. Zo zit jij in de toekomst zelf aan de knoppen van jouw groeimachine. Zo krijg je het beste van 2 werelden: externe hulp bij omzetgroei én dat de kennis in jouw bedrijf blijft.

 

Is dit wat voor jou?

De groeimachine aanpak is voor ambitieuze ondernemers die in 3 maanden versnelde groei willen zien, maar dat op een gezonde én structurele manier willen doen.

Omdat we werken in kleine, actie-gerichte stappen, kunnen we onze groeimachine aanpak klein of groot maken. Jij kiest als ondernemer dus hoeveel je in de komende wilt aanpakken op basis van omzet, budget en de bezetting van je team. Past onze aanpak bij jouw bedrijf?