Groeimachine aanpak

Onze aanpak is gemaakt door ondernemers voor ondernemers. We werken met ambitieuze scale-ups die structureel willen groeien. We werken samen aan jouw bedrijf als groeimachine op basis van jouw ambitie en doelstellingen.

Groeimachine aanpak Polaris Growth
 

1. Ervaren online marketing bureau

We zijn jouw online marketing bureau voor leads of meer verkeer. Specialisten met veel ervaring die jouw betaalde marketing campagnes met succes uitvoeren. We weten dat je geen tijd hebt voor lange adviezen, dus schakelen we snel en zijn we actie-gericht. In één sessie krijg je de ‘quick wins’ waar je direct zelf mee aan de slag kunt gaan.

 

2. Strategische partner

Data-gedreven beslissingen om je funnel en bedrijf efficiënter te maken met meetbare resultaten in je funnel. We doen een onderzoek aan de hand van data en klanten-interviews om te weten wat werkt voor jouw bedrijf en jouw klanten.

We combineren onze 5 jaar ervaring met bewezen frameworks en methodes uit verschillende disciplines. We passen die aan voor jouw unieke situatie. Zo vinden we verbeteringen die direct impact hebben op de groei. Dat vertalen dat in jouw persoonlijke groeimachine blauwdruk; een groeiplan met behapbare en actie-gerichte stappen. Zo weet je aan welke knoppen je kunt draaien om je groei te sturen.

 

3. Structureel samenwerken

Voor scale-ups werken we op basis van een revenue-share model. We starten met een korte scan van jouw bedrijf waarin je direct praktische tips krijgt om te groeien en een strategische plan van aanpak. Daarna kunnen we 12 maanden lang optreden als jouw groei-partner. We zijn jouw online marketing bureau én strategisch partner. Zo kunnen we snel schakelen en hebben we hetzelfde doel. Daarom rekenen wij af op basis van ‘revenue-share’.

Uiteraard zijn er meerdere factoren van invloed op succes. We hebben het niet altijd direct bij het rechte eind. Daarom experimenteren we, zodat we snel kunnen leren. Onze ervaring en productieve aanpak, gecombineerd met continue verbeteringen in jouw groeimachine, zorgen voor een hoge slagingskans van onze trajecten.

 

4. Systematische aanpak

Ons systeem werkt, ook als we er niet zijn. Zo krijg jij steeds meer tijd om aan je bedrijf te werken. Dat zorgt ervoor dat je de ups en downs van groei beter kunt opvangen.

We bouwen de groeimachine in co-creatie met je team (en vervangen dus niemand). Zo is de groeimachine aangepast op jouw manier van werken en systemen.

Daarnaast leren we je ook hoe we het gedaan hebben. We geven je de tools en kennis om zelf je groei te kunnen faciliteren. Zo zit jij in de toekomst zelf aan de knoppen van jouw groeimachine. Zo krijg je het beste van 2 werelden: externe hulp bij omzetgroei én dat de kennis in jouw bedrijf blijft.

 

Is dit wat voor jou?

Onze groeimachine aanpak lost deze uitdagingen op door de oorzaak aan te pakken. We hebben een unieke manier van samenwerken. Benieuwd of dat bij jou past? Laten we kennismaken om te zien of er een match is. Als we je niet kunnen helpen, zullen we je dat eerlijk vertellen.