Succesvolle bedrijven hebben een systematische aanpak, zodat ze betrouwbare en herhaalbare resultaten krijgen, iedere dag weer.

Met onze geïntegreerde aanpak van online marketing én conversie-optimalisatie bouwen we een marketing machines voor bedrijven die willen opschalen. Die systematische aanpak heeft flinke omzetgroei opgeleverd voor onze klanten. Wij noemen dat een marketing machine. Dit is hoe we dat aanpakken.

Polaris Growth template.jpg
 
Structurele aanpak van groei

Jouw North Star: de stip aan de horizon

Een marketing machine is de juiste combinatie van 1) verkeer van de juiste doelgroep 2) conversie naar klanten 3) klantloyaliteit.

Het begint echter allemaal bij het duidelijk stellen van een business goal en een groeistrategie. We denken als ondernemer met je mee. Waar wil je over 12 maanden staan? We zijn een sparringpartner die van buitenaf meer ziet dat jij in je bedrijf kunt zien. We breken jouw doelstelling (ook wel North Star of Polaris genoemd) op in kleinere en meer behapbare stappen.

Online marketing campagnes

Meer verkeer naar je website

Aan de hand van de doelstelling en strategie bouwen we campagnes om meer verkeer naar je website in te kopen. Afhankelijk van wat het beste werkt, kopen we advertenties in op Facebook, Instagram, Google Ads, LinkedIn of andere kanalen. Onze ervaren online marketeers bouwen campagnes met impact en we houden de ROI strak in de gaten. Zo kijken we op basis van data waar we kwalitatief verkeer kunnen inkopen.

Polaris Growth template (8).jpg

3 Hogere conversie

Vervolgens duiken we de data van je Google Analytics (en andere bronnen) in om te zien waar je funnel omzet ‘lekt’. Dit verhoogt je winstgevendheid.

We doen onderzoek in je data om inzichten te vinden: problemen die je klanten ervaren waardoor ze nu niet kopen.

Deze inzichten vertalen we in A/B testen. Opnieuw een data-gedreven manier om zeker te weten dat de wijzigingen daadwerkelijk de omzet verhogen. Dit is een doorlopend proces, waarbij we ons steeds richten op de ‘zwakste’ schakel van je conversie.

 

Waarom heb je een marketing machine nodig?

Zonder systeem in je bedrijf, blijf je bezig met brandjes blussen. Dat is de reden dat het niet goed lukt om te schalen. De bedrijven die wij helpen, herkennen deze uitdagingen:

  1. Gebrek aan structuur - losse projecten zonder richting

  2. Geen focus op groei - het wordt tussen de bedrijven door gedaan

  3. Prioriteit - door de bomen het bos niet meer zien

  4. Proces - je leert niet over wat wel en niet werkt

  5. Data - geen beslissingen op basis van data nemen

Polaris Growth template (4).jpg