Marketing groeimachine

patrick-fore-26577 (1).jpg

Harder groeien met growth marketing

Er lekt geld weg uit je bestaande funnel. Je weet niet precies waar, of je weet niet hoe je het moet oplossen. We snappen het, groei kan soms een gedoe zijn. We hebben zelf namelijk in jouw schoenen gestaan.

Met onze groeimachine aanpak zorgen we dat je harder groeit door systematisch aan je bedrijf te werken. We voeren structurele verbeteringen in marketing en conversie door, zodat je harder groeit. We doen experimenten om zeker te weten dat dit werkt voor jouw bedrijf en jouw klanten.

We staan je bij om méér uit je funnel te halen. Zowel strategisch en uitvoerend zijn wij de partner die wij gewild zouden hebben toen we in jouw schoenen stonden. Dit is hoe we dat doen.

 

1. Praktische tips die je meteen kunt gebruiken

We starten met een quick wins scan van je ecommerce, SaaS of platform funnel. Je krijgt een lijst van actie-gerichte verbeteringen die je meteen kunt gebruiken. Zo kun je ons leren kennen én meteen door.

 

2. Bewezen strategie passend bij jou

Er zijn plekken in je funnel waar mensen afhaken en je dus geld verliest. Je weet momenteel niet waar. We starten met een data-gedreven aanpak en een uitgebreide analyse om erachter te komen waar je geld misloopt. Zo vinden we structurele verbeteringen die direct impact hebben op de groei. Dat vertalen dat in jouw persoonlijke groeimachine blauwdruk; een groeiplan voor 3 maanden met behapbare en actie-gerichte stappen.

 

3. Je staat er niet alleen voor

We werken met je mee om de strategie gedaan te krijgen. Dat doen we in kleine stappen om snel te schakelen en uit te kunnen voeren.

Je kunt de online marketing en conversie-optimalisatie uitbesteden bij ons, maar onze filosofie is dat we geen mensen vervangen, maar juist als aanvulling werken op je bestaande team. Zo krijgen we samen meer van de juiste dingen gedaan.

Benieuwd wat dit voor jou betekent?

Van kleine tot grote organisaties:

Coveryou verzekeringen
ippies logo
hotelgift logo
sanoma logo
NU logo
cookloveshare logo

Google Reviews van voorgaande klanten:

 

Voor welke bedrijven?

Ambitieuze ondernemers die:

  • Ecommerce, subscription of online platform hebben;

  • product/market fit hebben gevonden;

  • bestaande omzet hebben;

  • marketingbudget beschikbaar hebben;

  • iemand hebt die marketing doet (bureau mag ook);

  • wilt gaan growth hacken en A/B testen inzetten.

We werken als aanvulling op je bestaande team, het maakt dus niet uit of je al een marketeer of bureau hebt. We werken dan met bestaande team samen.

Waarom nu starten?

  • Omdat je ambitie om wilt zetten in actie;

  • Je hoeft niet eerst andere dingen ‘goed te zetten’, dat doen we samen;

  • Omdat je weet dat er kansen liggen, bijv. omdat conversie hoger kan;

  • Omdat je het meeste uit je team wilt halen

Laten we een vrijblijvende kennismaking plannen.

Schermafdruk 2018-06-27 13.39.49.png