Scaleup
Growth marketing

patrick-fore-26577 (1).jpg

Structurele omzetgroei voor e-commerce, SaaS & platforms

Polaris Growth is ontstaan uit onze ervaring als ondernemers. We hebben het groei-bureau opgezet dat we destijds zelf graag zouden willen inhuren: online marketing, conversie-optimalisatie & strategie in één bureau.

We ondersteunen zowel uitvoerend in online marketing en conversie-optimalisatie en daarnaast ook als strategisch partner die met je mee denkt.

En we zijn een stapje verder gegaan: we rekenen niet over uren af, maar over de omzet. Polaris Growth is jouw partner voor de komende 12 maanden als je serieus bent in groei. Dit is hoe we dat doen in 3 simpele stappen.

 

1. Quick wins scan

We starten met een quick wins scan van je ecommerce, SaaS of platform funnel. Je krijgt een lijst van actie-gerichte verbeteringen die je meteen kunt gebruiken. Lees hier reviews van klanten die je voor gingen. Zo kun je ons leren kennen én meteen aan de slag. Je voert deze tips dus zelf uit.

 

2. Data-gedreven groeistrategie

Daarna voeren we een datagedreven analyse uit. We komen erachter waar je nu geld misloopt, waar de groeikansen liggen én of wij geloven dat we groei in 12 maanden realiteit kunnen maken. Dit voegen we samen in korte en duidelijke conclusies. Een plan van aanpak voor de komende maanden hoe wij de groei zouden aanpakken als we mee zouden doen in jouw bedrijf. Dit is tevens een due diligence om te zien of er een match is. We kunnen namelijk niet met iedereen werken.

 

3. Structurele groei-partner

Met scale-ups werken we op basis van een revenue-share model. We zijn daarbij jouw uitvoerende partner in online marketing én conversie-optimalisatie (samen met je team). We beheersen de gehele funnel en de retentie erna. Tevens zijn we strategisch partner om meer uit je bedrijf te halen. Op deze manier kunnen we snel schakelen en hebben we hetzelfde doel: jouw omzet laten groeien.

Benieuwd wat dit voor jou betekent?

We hebben een unieke manier van samenwerken. Benieuwd of dat bij jou past? Laten we kennismaken om te zien of er een match is. Als we je niet kunnen helpen, zullen we je dat eerlijk vertellen.

Van kleine tot grote organisaties:

Coveryou verzekeringen
ippies logo
hotelgift logo
sanoma logo
NU logo
cookloveshare logo
 

Voor welke bedrijven?

Ambitieuze ondernemers die:

  • Ecommerce, subscription of online platform hebben;

  • product/market fit hebben gevonden;

  • minimaal €40.000 maandelijkse omzet hebben;

  • marketingbudget beschikbaar hebben;

  • iemand binnen je organisatie die verantwoordelijk is voor de marketing;

  • wilt gaan growth hacken en A/B testen inzetten.

We werken als aanvulling op je bestaande team, het maakt dus niet uit of je al een marketeer hebt.

Waarom nu starten?

  • Omdat je ambitie om wilt zetten in actie;

  • Je hoeft niet eerst andere dingen ‘goed te zetten’, dat doen we samen;

  • Omdat je weet dat er kansen liggen, bijv. omdat conversie hoger kan;

  • Omdat je het meeste uit je team wilt halen

Laten we een vrijblijvende kennismaking plannen.

Schermafdruk 2018-06-27 13.39.49.png