Growth marketing ecommerce

Structurele online omzetgroei op basis van revenue share.

 
patrick-fore-26577 (1).jpg

Polaris Growth is hét e-commerce growth marketing bureau voor ambitieuze ondernemers.

Polaris Growth is ontstaan uit onze ondernemers-ervaring. We hebben het groei-bureau opgezet dat we destijds zelf graag zouden willen inhuren: online marketing, conversie-optimalisatie & strategie in één bureau.

We ondersteunen je met online marketing campagnes en conversie-optimalisatie. We zijn daarnaast strategisch sparringpartner die actief met je meedenkt.

En we zijn een stapje verder gegaan: we rekenen niet over uren af, maar over de omzet. Polaris Growth is jouw partner voor de komende 12 maanden als je serieus bent in de versnelling van groei.

 

1. Quick Wins & Strategie

We starten met de ‘quick wins’ in je funnel. De eerste dingen waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Daarna voeren we een datagedreven analyse uit. We komen erachter waar je nu geld misloopt, waar de groeikansen liggen én of wij geloven dat we groei in 12 maanden realiteit kunnen maken.

Dit voegen we samen in korte en duidelijke conclusies. Een plan van aanpak voor de komende maanden hoe wij de groei zouden aanpakken als we mee zouden doen in jouw bedrijf. Dit is tevens een due diligence om te zien of er een match is. Voor deze sprint vragen we een vaste vergoeding.

We kunnen namelijk niet met iedereen werken. Lees hier reviews van klanten die je voor gingen.

 

2. Revenue-share growth marketing

Met scale-ups werken we op basis van een revenue-share model. Wanneer we allebei ‘ja’ zeggen op een samenwerking, dan betaal je ons niet over onze gemaakte uren, maar over het resultaat.

We zijn daarbij jouw uitvoerende partner in online marketing én conversie-optimalisatie (samen met je team). We beheersen de gehele e-commerce funnel en de terugkerende klanten erna. Tevens zijn we strategisch partner om meer uit je bedrijf te halen. Op deze manier kunnen we snel schakelen en hebben we hetzelfde doel: jouw omzet laten groeien.

Benieuwd wat dit voor jou betekent?

We hebben een unieke manier van samenwerken. Benieuwd of dat bij jou past? Laten we kennismaken om te zien of er een match is. Als we je niet kunnen helpen, zullen we je dat eerlijk vertellen.

Uitdagingen die we oplossen

Over de afgelopen jaren hebben we deze problemen steeds zien terugkomen. Herken jij deze uitdagingen?

 
growth strategy

1. GEEN STRUCTUUR

no time for growth

2. Geen tijd voor groei

too many ideas

3. te veel IDEEËN

lack of growth knowledge

4. geen proces & kennis

not using data

5. niet data-gedreven

 
 
Copy of Polaris Growth 2018 - Info call slides 2.jpg

De oorzaak?

Ons inzicht is dat deze uitdagingen komen omdat je geen systematische aanpak van groei hebt. Zo blijf je brandjes blussen en kom je niet tot je volledige potentie. Polaris Growth helpt met een systematische aanpak en staat je bij in iedere stap van groei.

Van kleine tot grote organisaties:

Coveryou verzekeringen
ippies logo
hotelgift logo
sanoma logo
NU logo
cookloveshare logo