diensten

Conversie-optimalisatie
voor webwinkels

Wij nemen de conversie-optimalisatie volledig uit handen.
Data-gedreven, groei-geobsedeerd en mobile first voor een vast bedrag per maand. Wel zo overzichtelijk.

Betaalde marketing wordt steeds duuder

Om je webwinkel te groeien, ben je afhankelijk van Facebook en Google advertenties. De concurrentie neemt echter toe en kliks worden steeds duurder. Je vraagt je af hoe de concurrent dat wel kan betalen. Het antwoord? Jouw concurrenten hebben een hogere conversie of een betere retentie door emailmarketing automation.

Wil je meer omzet uit verkeer dat je toch al hebt?

Conversie-optimalisatie zorgt ervoor dat je marketingbudget beter ingezet wordt. Er komt namelijk meer omzet uit het marketingbudget dat je toch al uitgeeft (en al het andere verkeer). Een hogere conversie zorgt voor:

 • Verhoging van je omzet per bezoeker
 • Verlaging van je acquisitiekosten
 • Verhoging je gemiddelde orderwaarde
 • Verhoging van het aantal clicks dat je uit je budget kunt halen

Is conversie-optimalisatie geschikt voor jouw webwinkel?

Conversie-optimalisatie is in principe voor iedere webwinkel interessant. De webwinkels die het meeste halen uit de Maandelijkse Conversie Optimalisatie zien er ongeveer zo uit:

 • Online omzet minimaal € 50.000 per maand (of het potentieel heeft om daar snel te komen)
 • 70.000 unieke bezoekers per maand
 • Staan open om te leren en verbeteren en zijn gemotiveerd hun bedrijf te laten groeien

Dat is de ondergrens, niet de bovengrens. Hoe meer omzet en verkeer je hebt, hoe groter de ROI is op conversie-optimalisatie. Als je hier nog niet bent maar je wel wilt groeien dan kan marketing automation of CRO research een betere optie zijn. 

Onze aanpak voor quick wins én lange-termijn groei

 • We identificeren waar je website geld lekt, identificeren de grootste groeikansen en maken een testplan (Waar, hoe en in welke volgorde te testen gelet op jouw data).
 • We achterhalen de drijfveren van je klanten. In plaats van verzonnen persona’s, praten we daadwerkelijk met je klanten. We doen kwalitatief onderzoek om te begrijpen wat je klanten weten, willen en voelen.
 • We maken vervolgens verbeterde versies voor de grootste groeikansen die we in stap 1 gevonden hebben door het aanpassen van paginastructuur, design en door het schrijven van nieuwe conversie-gedreven teksten.
 • We voeren A/B tests uit om erachter te komen wat het beste werkt voor (de bezoekers van) jouw website. Zelfs als een test ‘verliest’ leren we hiervan en voorkomen we dat je verliesgevende wijzigingen doorvoert.
 • Door dit proces continu te doorlopen leren we steeds meer namelijk wat wel en wat niet werkt voor jouw website en jouw bezoekers waardoor we steeds meer impact kunnen maken.

Ik heb interesse. Wat is de volgende stap?

Je werkt samen met ons op basis van een retainer. Wij voeren kwalitatief en kwantitatief onderzoek uit, formuleren en testen hypotheses en voeren A/B tests uit. Na 6 maanden samenwerking met Polaris Growth, heb je een veel dieper inzicht in je klanten dan je ooit hebt gehad.

Je werkt met een vaste conversie-specialist die wordt gechallenged en gecheckt door ons team met jaren ervaring in conversie optimalisatie. We staan klaar voor je om je vragen snel te beantwoorden en geven je om de 2 weken een update over de voortgang van het testprogramma.

Je moet weten dat er bijna nooit direct resultaten komen uit één enkel experiment. Het succes van een goed testprogramma komt door de resultaten en inzichten die over een langere periode op elkaar gestapeld worden. De beste resultaten krijg je door een iteratieve, gestructureerde en data-gedreven aanpak. Deze aanpak zorgt ervoor dat je iedere maand weer meer weet over jouw klanten en jouw webwinkel. Zo ontstaat exponentiële groei.

Onze conversie-optimalisatie diensten bieden we aan voor een vaste, maandelijkse en transparante prijs op een 6 maanden of 12 maanden basis. Zo kunnen we een continue programma opzetten dat werkt voor jou en je team en waarmee je de resultaten behaalt waar je naar op zoek bent.

Neem contact op