Repose-AMS

Repose-AMS

Inzichten, structurering van de processen en omzetgroei voor kinderkledingmerk Repose-AMS

Diensten

Over het merk

Naar website

Mijn naam is In-Yeo Couperus en ik ben de oprichter van Repose AMS. Ik geloof dat kinderkleding uniek, tijdloos en duurzaam kan zijn. Vanuit die overtuiging ben ik zes jaar geleden met Repose AMS begonnen, na tien jaar als ontwerper voor verschillende bedrijven te hebben gewerkt. Het voelde als het juiste moment om mijn eigen label te starten, met een focus op stoffen en ontwerpen die worden geselecteerd op basis van hun zachtheid, duurzaamheid en levensduur.

Eén van de eenvoudigste manieren om je eigen ecologische voetafdruk te verkleinen, is om dingen zo lang mogelijk te gebruiken. Daarom zijn al onze artikelen gemaakt om lang mee te gaan. Elk artikel is gemaakt om er vandaag en de komende jaren geweldig uit te zien.

Het begon allemaal met slechts één item, de blanket no 1. Tot op de dag van vandaag ontvang ik nog steeds berichten van klanten die hun dekens zes jaar geleden kochten.

Dat ze nog steeds tevreden gebruikers zijn van de gebreide multifunctionele deken (gemaakt van 100% Oeko tex gecertificeerde merinowol) past in mijn filosofie en doel: duurzame producten creëren waar ik echt in geloof.

De uitdaging

Sinds wij met Repose ruim een jaar geleden zijn overgegaan naar Shopify, heb ik nooit iets aan de webshop verbeterd. Ik was te laat met dingen online zetten en de website werkte niet optimaal. Eigenlijk heb ik me er nooit op gefocust. Sinds we vorig jaar naar Shopify zijn overgestapt is de bedrijfsvoering iets serieuzer geworden en zie ik dat er veel kansen zijn om te groeien, alleen heb ik daar zelf weinig verstand van. Er zijn te veel mogelijkheden, waardoor ik door de bomen het bos niet meer zie.

Daarnaast las ik dat het met e-mail flows mogelijk is om veel meer te halen uit je bestaande klantenbestand. Ik realiseerde me bovendien dat Repose vrij specifiek is en niet iedereen geïnteresseerd is in onze producten. Dat betekent dat we als we onze ‘fans’ aan ons kunnen binden, dat dat in ons voordeel kan werken.

Ons werk

Polaris Growth heeft de Klaviyo opzet gerealiseerd voor Repose. Zowel het design, de teksten en de logica van de flows zijn door Polaris Growth gebouwd in nauwe samenwerking met het team van Repose. Zo blijft de tone-of-voice van het merk behouden en was het mogelijk om het werk uit te besteden.

Resultaten

Door de flows die Polaris in Klaviyo heeft gebouwd heb ik veel meer inzichten gekregen. Er zijn nog steeds zoveel kansen en er kan zo veel meer, daar had ik geen weet van. Polaris Growth heeft dat laten zien én kan dit uitvoeren. Ik heb geen idee wat de mogelijkheden zijn en die zijn eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld nog veel meer de diepte in op het gebied van je trouwe klanten of de mensen die al een tijd niet gekocht hebben.

Natuurlijk wil je meer traffic op je website en je bereik vergroten, maar dat betekent niet dat de conversie ook hoger wordt. Ik heb geleerd dat de relatie met je bestaande klanten iets is waar je heel veel uit kan halen. Ik was me niet bewust van die waarde.

Polaris Growth heeft mij meer inzichten gegeven, de processen gestructureerd en de omzet verhoogd. Wat ik ook prettig vind is als er dingen zijn of als ik een idee heb, dat ik weet dat jullie ons daarbij kunnen helpen. Dat vind ik erg prettig. Zelf lukt het me niet om het voor elkaar te krijgen. Ik werkte wel in Klaviyo, maar het interpreteren van de gegevens was een uitdaging. Daar wil ik aan toevoegen dat ik het zeer prettig vind dat jullie werk tot op zekere hoogte meetbaar is.

Het is een doorlopend proces waarin continu verbetering kunnen worden doorgevoerd, waarbij ik denk dat we nog lang niet klaar zijn en er nog veel ruimte is voor groei, dat vind ik erg leuk.

Testimonial

Polaris Growth heeft mij meer inzichten gegeven, de processen gestructureerd en de omzet verhoogd.

In-Yeo Couperus
In-Yeo Couperus
Oprichter

Ook samenwerken?

Lees hier of we een goede fit zijn, plan een kennismaking in of vul het formulier in voor meer informatie.