Over deze blog - productiviteit, growth marketing & systeemdenken

In 2012 begon ik met internet-ondernemen. Ik kwam erachter dat online marketing en je marketing-funnel samen een systeem vormen, dat je in kleine stapjes kunt verbeteren met experimenten. De mindset en methode om snel experimenten te doen wordt ‘growth marketing’ (of growth hacking) genoemd.

De wetenschappelijke methode daarachter bestaat al veel langer en wordt 'systeemdenken’ genoemd. Voor mij is systeemdenken dé sleutel tot succesvol ondernemen. Daarom schrijf ik over systeemdenken, growth marketing en persoonlijke productiviteit op deze blog.

Dit zijn de artikelen die ik aanraad om te beginnen met lezen:

Productiviteit meer gedaan krijgen in een week

Growth marketing voor betere marketing en een hogere conversie realiseren

Systeemdenken en hoe je dat kunt toepassen voor bedrijfsgroei & omzetgroei

Portretten_Sanoma_Ewoud.jpg

Ewoud Uphof

SysteemdenkenEwoud Uphof